Connect with us

VIDEO Au început demolările la Silk District: primul pas pentru construirea viitorului ansamblu

Investiții private

VIDEO Au început demolările la Silk District: primul pas pentru construirea viitorului ansamblu

Investitorii de la Prime Kapital au început demolările pe amplasamentul viitorului ansamblu imobiliar Silk District, conform unor imagini trimise redacției APIX.ro de către un cititor. Silk este unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare care urmează să fie implementat la Iași în următorii ani.

Autorizația de demolare a fost obținută de beneficiar încă din ianuarie 2020, dar lucrările efective au început abia în această săptămână. Surse din piața imobiliară au declarat pentru APIX.ro că investitorii au așteptat ca Primăria să elibereze și autorizația de construire pentru întregul proiect. În plus, recent, așa cum APIX.ro a relatat, Consiliul Local (CL) a aprobat încheierea unui parteneriat cu investitorii care și-au asumat amenajarea intersecției Calea Chișinăului – bld. Tudor Vladimirescu, principala „poartă” de intrare în viitorul complex.

Din informațiile APIX.ro, Primăria a eliberat recent patru autorizații pentru proiectul Silk District: construirea de locuințe, construirea de birouri, acces principal și acces secundar.

Video: cititor APIX.ro

La sfârșitul anului trecut, Prime Kapital a anunțat că lucrările la complex vor începe în cursul anului 2021. „Ne bucurăm să anunțăm că în 2021 începem lucrările de construcție la Silk District, noul complex rezidențial al Iașului”, se arată în informarea publicată pe site-ul Silk District. Potrivit comunicatului de atunci, complexul se va întinde pe o suprafață de 100.000 mp.

„Accesul mașinilor va fi restricționat, locurile de parcare fiind dispuse în parcări multi-level, integrate atent în designul complexului”, spun dezvoltatorii. Printre serviciile și funcțiile secundare din complex și amintite în comunicat se numără: supermarket, restaurante, cafenea, sală de fitness, farmacie, curătătorie.

Proiectul va fi implementat etapizat, iar, în primă instanță, investitorii vor pune accent pe latura rezidențială.

Foto: cititor APIX.ro
Randare a proiectului Silk District

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top