Connect with us

VIDEO Imagini din dronă: cum arată șantierul de pe A7 pe care lucrează UMB, la scurt timp de la începerea lucrărilor – alți constructori ar trebui să ia notițe

Proiecte publice

VIDEO Imagini din dronă: cum arată șantierul de pe A7 pe care lucrează UMB, la scurt timp de la începerea lucrărilor – alți constructori ar trebui să ia notițe

UMB avansează rapid cu lucrările pe tronsonul Buzău – Focșani din autostrada A7, în condițiile în care contractul a fost semnat acum o lună pentru primul și ultimul lot al acestui sector, în total fiind vorba despre 15 km de drum. Execuția ar trebui să dureze 20 de luni, dar dacă UMB continuă în ritmul actual, cel mai probabil șantierul va fi închis mult mai devreme.

Amintim că omul de afaceri Dorinel Umbrărescu și-a adjudecat, prin firmele sale, construirea tronsonului 1 (Buzău-Vadu Pașii) cu o lungime de 4,6 km (contractul a fost atribuit la o valoare de 689,28 milioane de lei) și tronsonului 4 (Mândrești Munteni-Focșani Nord) care are cu o lungime de 10,94 km, iar contractul a fost atribuit la o valoare de 763,72 milioane de lei.

Video: Radu P Drum

Autostrada A7 Ploiești – Pașcani este cel mai important proiect rutier din Europa care beneficiază de finanțare prin intermediul PNRR. În cazul sectorului care tranzitează Iașul, respectiv Bacău – Pașcani, ofertele au intrat în faza de evaluare, iar pentru cei 30 km din județul iași (Mircești – Pașcani) a licitat și UMB.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top