Connect with us

Viticultori: Un teren a fost scos la vânzare cu 2,1 milioane euro

Zona se va dezvolta semnificativ în viitor

Tranzacții

Viticultori: Un teren a fost scos la vânzare cu 2,1 milioane euro

Un proprietar a scos la vânzare aproape două hectare de teren în zona Viticultori, Copou. Prețul cerut de acesta se ridică la 2,16 milioane euro. Terenul este intravilan și se află în apropiere de Liceul Agricol, suprafața fiind de 18.000 mp.

Citește și Un teren din Păcurari se vinde cu 1.000 euro/mp (!)

Amplasamentul terenului:

Este pretabil pentru locuințe colective cu un regim de înălțime de parter și trei etaje. Dacă se întocmește plan urbanistic zonal, se poate obține un regim de înălțime de parter și opt etaje. Preț 120 euro, ușor negociabil”, se arată în anunțul publicat pe OLX.ro.

Citește și Un teren din Zona Industrială a fost scos la mezat pentru suma de 7,3 milioane euro

Apix.ro a studiat noul Plan Urbanistic General (PUG) pentru a vedea ce posibilități de amenajare sunt în viitor pentru suprafața scoasă la vânzare. Terenul este amplasat într-o unitate teritorială de referință unde sunt permise locuințe colective mici (sau individuale) cu o înălțime maximă admisibilă de 15 metri și maximum trei niveluri supraterane.

Citește și Sute de apartamente vor fi amenajate în Viticultori

În schimb, în imediata apropiere sunt permise locuințe colective cu un regim mimim de patru niveluri supraterane, fapt ce confirmă informațiile din anunț – prin realizarea unui PUZ regimul de înălțime pentru teren poate crește.

Citește și Dacia: Teren de 3,5 ha, pretabil pentru locuințe, a fost scos la vânzare

Terenul este într-o zonă care se va dezvolta semnificativ în viitor, existând deja proiecte imobiliare importante în vecinătate, precum ar fi ansamblul Carol I. În plus, zona Viticultori va beneficia de noi legături rutiere, cele mai importante fiind arterele ce vor lega zona de Păcurari (citește AICI detalii).

Citește și Noul PUG: Blocuri înalte lângă Grădina Botanică

Articole din categoria Tranzacții

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top