Connect with us

Wizz Air a alocat cea de-a cincea aeronavă la Iași: crește frecvența zborurilor spre mai multe destinații

Foto: Facebook/Iasi Airport [Răzvan Pântescu]

Local

Wizz Air a alocat cea de-a cincea aeronavă la Iași: crește frecvența zborurilor spre mai multe destinații

Operatorul aerian Wizz Air a alocat cea de-a cincea aeronavă la Iași, în condițiile în care compania are în portofoliu zboruri de pe aerogara ieșeană spre 22 de destinații: avionul este A321 NEO și va permite operatorului să crească frecvențele de pe unele rute.

Potrivit oficialilor companiei, frecvența va crește pe următoarele rute: trei zboruri pe săptămână către Liverpool și Berlin, cinci zboruri pe săptămână către Barcelona, Dortmund și Bologna, precum și zboruri zilnice către Paris și Bruxelles. De asemenea, compania aeriană mărește numărul de zboruri de la șapte la nouă frecvențe pe săptămână către Milano.

„Prin alocarea celei de-a cincea aeronave la bază, Wizz Air își consolidează poziția drept cea mai mare companie aeriană care operează de la Iași, reafirmându-și angajamentul față de aeroport și față de clienții săi din România”, se arată într-un comunicat al companiei.

În total, Wizz Air conectează Iașul cu Bruxelles, Larnaca, Billund, Copenhaga, Basel, Paris, Dortmund, Memmingen, Tel-Aviv, Bologna, Catania, Milano, Roma, Torino, Veneția, Eindhoven, Liverpool, Londra, Barcelona, Madrid, Istanbul și Berlin.

„Creșterea bazei locale Wizz Air, în cei 9 ani de când compania low-cost operează la Iași, demonstrează că Aeroportul nostru oferă stabilitate și potențial de dezvoltare pentru companiile aeriene, iar odată cu finalizarea noului terminal, al doilea cel mai mare din România, vom deveni mult mai atractivi în ceea ce privește infrastructura și serviciile”, a declarat șeful aerogării ieșene, Romeo Vatră.

El a adăugat că are convingerea extinderii activității Wizz Air la Aeroportul Iași, inclusiv prin introducerea unor „rute mult așteptate de comunitatea din regiunea Moldovei”, dar fără a nominaliza destinațiile.

„„Rămânem dedicați pieței românești și ne angajăm să oferim clienților cele mai bune opțiuni de călătorie la tarife low-cost. Operațiunile cu noua aeronavă alocată bazei noastre din Iași vor susține mai bine rețeaua Wizz Air în România și ne vor ajuta să ne îndeplinim datoria de a asigura o experiență de călătorie sigură și plăcută. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii români la bordul noului nostru Airbus A321 de la Iași!”, a comentat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Wizz Air are o flotă de 189 de aeronave Airbus A320 și A321. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri și aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

To Top