Connect with us

Au fost ridicate restricțiile de circulație spre Aeroportul Iași: parcarea, redeschisă parțial

Local

Au fost ridicate restricțiile de circulație spre Aeroportul Iași: parcarea, redeschisă parțial

Autoritățile locale au ridicat sâmbătă restricțiile de circulație către Aeroportul Internațional Iași după ce, timp de câteva luni, pasagerii au putut ajunge la aerogară doar cu vehicule de transport public sau cu mașini în regim taxi și ride sharing sau. Acest lucru a creat destule nemulțumiri, dublate de aglomerația majoră din anumite zile de la terminalul T3.

„Pentru început, vor fi disponibile pentru public, 140 de locuri în fața terminalului T3. Parcarea va fi de scurtă durată. În ceea ce privește tarifele, avem în vedere majorarea acestora la 10 lei /oră”, se arată într-o informare a aerogării ieșene.

Potrivit sursei citate, la finalul lunii septembrie, când va fi gata și a treia etapă a lucrărilor la parcare, vor fi date în exploatare încă 140 de locuri în fața noului terminal (T4). „Tot atunci vor fi finalizate lucrările din zona terminalului T1”, susțin reprezentanții Aeroportului Iași.

În același timp, lucrările la parcarea de aproximativ 600 de locuri vor continua în paralel cu reconfigurarea căilor de acces în fața terminalelor. „Rugăm pasagerii care ajung cu mașinile personale în fața terminalelor, să nu staționeze mai mult de 3 minute, deoarece în continuare există riscul blocării traficului”, au mai spus oficialii aerogării ieșene.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top