Connect with us

Zeci de blocuri și vile vor fi aprobate de consilierii locali

Deciziile vor fi adoptate pe 20 decembrie în plenul CL

Investiții private

Zeci de blocuri și vile vor fi aprobate de consilierii locali

Blocuri, vile, hoteluri și case publicitare. Astfel de proiecte imobiliare vor fi pe masa consilierilor locali în ședința din 20 decembrie. Zonele de implementare sunt Moara de Vânt, Nicolina, Bucium și Cicoarei.

Apix.ro vă pune la dispoziție lista celor mai importante proiecte imobiliare ce vor fi supuse aprobării consilierilor locali, cu detalii despre fiecare inițiativă:

  • Aeroportului FN, Mapamond Agency SRL: tronsoane de bloc cu 9 etaje, în apropiere de Lacul Veneția pe o suprafață de 3.500 mp (citește detalii despre acest proiect)
  • aleea Tudor Neculai – șos. Nicolina 58, beneficiari Costel și Geanina Avram: un bloc cu 4 etaje și un altul cu 11 etaje (fiecare cu două niveluri în subsol) pe o suprafață de 2.528 mp (zona Rond Vechi CUG – citește detalii despre acest proiect)
  • Aeroportului 46, Aerostar Bacău: construire hangar pentru mentenanță avioane civile pe un teren de 16.000 mp concesionat de la Consiliul Județean Iași (citește detalii despre acest proiect)
  • extravilan Bucium, beneficiari Paul Anca Nicola și Paul Iulian: construirea unui ansamblu cu 9 vile cu demisol, parter, un etaj și mansardă pe o suprafață de 6.360 mp (citește detalii despre acest proiect)
  • extravilan Moara de Vânt, lângă Lacul Aroneanu beneficiari: Ion Drăniceru, Lifecamp SRL, Sănătate Vie SRL și Viața Vie SRL – complex cu șase clădiri pe o suprafață de peste 10.000 mp cu funcțiuni precum: o pensiune, trei case publicitare (spații de birouri), o casă de editură (birouri) și un centru de sănătate (recuperare și terapie). (citește detalii despre acest proiect)
  • șos. Bucium, în apropiere de ansamblul „I.C. Brătianu”, Agim SRL. Pe un teren de aproape 5.000 mp, firma vrea să construiască trei blocuri cu 7 etaje cu destinație de locuințe și incubator de afaceri (citește detalii despre acest proiect)
  • Cicoarei 4, Cristian ABC SRL: supraetajare imobil existent până la 2 etaje, iar hala de producție va fi transformată în hotel. Terenul este de 2.400 mp. De remarcat că proiectul de hotărâre ce va fi supus aprobării plenului CL cuprinde o greșeală: potrivit documentului, firma ar vrea să facă un hangar pentru întreținere avioane civile…

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top