Connect with us

A fost anulată licitația pentru vânzarea terenului de 1,6 hectare de lângă Dedeman: vicii de procedură

Tranzacții

A fost anulată licitația pentru vânzarea terenului de 1,6 hectare de lângă Dedeman: vicii de procedură

Primăria Valea Lupului a anulat licitația privind vânzarea unui teren de 1,6 hectare, amplasat pe raza comunei Miroslava, în zona Dedeman, în urma unui viciu de procedură.

„Anularea licitației se impune din cauza unor vicii de procedură – la prețul de vânzare se va adăuga și TVA, conform prevederilor art. 292 din Codul Fiscal”, se arată într-un anunț al autorității locale.

Procedura va fi reluată în perioada următoare. În timpul licitației, mai multe persoane particulare s-au arătat interesate de achiziție, prețul de pornire stabilit fiind de 7,2 milioane lei. În acest sens, Primăria Valea Lupului a răspuns la mai multe solicitări de clarificare, în general fiind vorba despre rețele de utilități din vecinătatea terenului și accesul la amplasament.

„Accesul se va realiza prin calea de acces proprietatea comunei Valea Lupului, cu drept de servitute. Vom analiza împreună cu dobânditorul terenului dacă va deveni drum public sau drum privat, funcție de avantajele ulterioare”, este unul dintre răspunsurile publicate de Primăria Valea Lupului.

Amplasamentul terenului – licitația trebuia să aibă loc astăzi, 2 noiembrie

Conform certificatului de urbanism emis de Primăria Miroslava, în zonă pot fi construite unități pentru „activități productive compuse din industrie și servicii”. În prezent, terenul este pășune.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Tranzacții

To Top