Connect with us

Blocurile Cărăbuș din Păcurari cresc ca Făt-Frumos: undă verde la PMI pentru supraetajare

Investiții private

Blocurile Cărăbuș din Păcurari cresc ca Făt-Frumos: undă verde la PMI pentru supraetajare

Firma Cărăbuș Grup Construct câștigă un al șaptelea etaj la ansamblul de 4 blocuri pe care îl ridică în capătul Păcurariului: Primăria a aprobat fără prea mari probleme o supraetajare la unul dintre imobile.

Inițial, au fost propuse și aprobate de Consiliul Local (CL), un bloc cu 10 etaje și 3 de 6 etaje. La autorizare, surpriză însă: două dintre blocurile cu 6 etaje au primit câte 3 niveluri în plus. „Se încadrează în suprafața edificabilă”, justificau oficialii Primăriei, potrivit „Ziarului de Iași”. Acum, unul dintre cele două blocuri care au primit în plus 3 etaje mai primește un nivel în plus.

Cel mai probabil, vom mai asista la alte două supraetajări în perioada următoare, astfel ca, în final, trei dintre cele patru blocuri să aibă 10 etaje. Proiectul inițial a mai fost modificat la un moment dat: apartamentele de tip duplex de la etajele 8 și 9 au fost transformate în apartamente pe un singur nivel, cu 2 și 3 camere.

Supraetajarea autorizată recent de Primărie înseamnă 4 apartamente: 3 apartamente cu 2 camere și unul cu 3 camere. Având în vedere prețurile actuale la apartamentele noi din Păcurari, vânzarea locuințelor în plus i-ar putea aduce firmei Cărăbuș peste 300.000 euro.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top