Connect with us

Brandul Iașului: a fost lansat un ghid detaliat de utilizare a identității vizuale a orașului

Smart City

Brandul Iașului: a fost lansat un ghid detaliat de utilizare a identității vizuale a orașului

Agenția Namago a anunțat lansarea ghidului complet de utilizare a identității vizuale a orașului Iași, creat într-un format de website, cu numeroase resurse grafice și exemple de implementare.

„Descoperă identitatea vizuală a Iașului și folosește-o cu ajutorul indicațiilor din acest manual. Vei găsi aici indicații simple și clare care vor asigura calitatea și consecvența comunicării de brand, alături de o vastă librărie de resurse grafice pregătite pentru a te ajuta să fii creatorul orașului tău”, se arată pe pagina dedicată ghidului.

Potrivit informațiilor disponibile pe site [brand.destinationiasi.ro], machetele grafice și indicațiile de utilizare vor fi actualizate în permanență pentru a răspunde cât mai multor nevoi de utilizare.

„Identitatea este alcătuită din logo-ul Iașului (marca de brand), paleta oficială de culori, sistemul tipografic, stilul fotografic, elementele de design (cadre foto, pattern-uri etc.) și felul standardizat în care acestea se folosesc împreună sau separat”, se arată pe site-ul amintit.

Cei care au realizat brandul Iașului mai spun că conceptul a fost creat cu dorința de a oferi un sistem vizual versatil, la care cât mai mulți artiști să poată contribui. Logo-ul este flexibil, se poate extinde pe verticală sau orizontală și poate funcționa ca un container grafic. Este un sistem deschis, contributiv, o pânză albă pe care poți picta urmând doar câteva indicații simple de teorie a designului.

  • „Folosirea corectă și consecventă a identității Iașului va asigura, în timp, atractivitate, vizibilitate și diferențiere în fața altor orașe. Povestea Iașului ca oraș al creatorilor va fi cunoscută mai bine iar asta va duce la creșterea mediului economic, dezvoltarea turismului, a mândriei locale și implicit a calității vieții în orașul nostru” – Namago.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Smart City

To Top