Connect with us

Două noi zboruri, spre Germania, vor fi disponibile de anul viitor de pe Aeroportul Iași

Foto: nothingfamiliar.com

Local

Două noi zboruri, spre Germania, vor fi disponibile de anul viitor de pe Aeroportul Iași

Operatorul aerian Eurowings, parte a grupului Lufthansa, a inclus în sistemul de rezervări de anul viitor două zboruri de pe Aeroportul Iași către destinații din Germania care, în prezent, nu sunt disponibile: Dusseldorf și Stuttgart.

Verificările APIX.ro pe site-ul companiei germane de low-cost au revelat că vor fi câte două zboruri săptămânale către ambele destinații: miercuri și duminică către Dusseldorf, iar lunea și vinerea către Stuttgart.

Primele zboruri sunt programate la începutul lunii mai, și pot fi făcute rezervări inclusiv pentru luna octombrie 2024. Intenția Eurowings de a efectua zboruri spre Germania de la Iași vine și în contextul în care, în perioada 14 iunie – 14 iulie, în această țară va avea loc Campionatul European de Fotbal, ediție la care România s-a calificat. Atât în Dusseldorf, cât și în Stuttgart sunt programate meciuri care vor avea loc în perioada menționată.

În prezent, de pe Aeroportul Iași se poate zbura spre alte două destinații din Germania, către orașe unde, de asemenea, vor avea loc meciuri de fotbal ale naționalelor în vara anului 2024: Wizz Air efectuează curse regulate către Berlin și Dortmund.

Intrarea Eurowings pe aeroportul ieșean este o premieră: compania low-cost are sediul central în Dusseldorf și este o subsidiară a Lufthansa. Acest grup mai cuprinde și Austrian Airlines, operator care efectuează curse Iași – Viena.

Eurowings deține 82 de aeronave, conform Wikipedia, toate Airbus. Din 2016, compania aeriană este unul dintre sponsorii clubului de fotbal Borusia Dortmund.

O aeronavă Airbus A320 a Eurowings, personalizată pentru Borusia Dortmund

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top