Connect with us

FOTO Ansamblul Picolina: zeci de case și blocuri pe un teren de peste 11 hectare

Investiții private

FOTO Ansamblul Picolina: zeci de case și blocuri pe un teren de peste 11 hectare

Un proiect major de investiție este propus pentru zona Bucium de către firma Goland Imobil SRL, respectiv un ansamblu cu zeci de case și blocuri pe str. Fundac Păun. APIX.ro a scris în premieră despre acest proiect în primăvara acestui an, iar acum publicăm randări ale ansamblului, sursa imaginilor fiind un site de prezentare a complexului rezidențial.

Ansamblul se va numi „Picolina” și constă în construirea de locuințe individuale și colective mici, spații de recreere, spații de servicii, amenajări urbane, parcuri, străzi de incintă și anexe aferente. În prezent, terenul este în extravilanul Iașului și este pășune. În total, vor fi amenajate 18 blocuri cu regim redus de înălțime și 32 vile.

Proiectul din Bucium a stârnit controverse înainte de a fi intrat în consultare publică: citește detalii.

Terenul deținut de Goland Imobil are o suprafață totală de 110.000 mp, în condițiile în care procentul de ocupare a terenului este propus la 25%. Potrivit proiectului de PUZ, din suprafața de 110.000 mp, aproape 15.000 mp vor fi cedați domeniului public pentru constituirea profilului stradal (circulație publică).
Pe amplasament sunt executate lucrări de amenajare a terenului

„Dezvoltarea rezidențială cuprinde 32 locuințe individuale, 18 locuințe colective, spații comune pentru servicii comerciale și alimentație publică precum și terenuri ce pot găzdui competiții sportive (sală fitness, teren multifuncțional), spații verzi, alei și parcaje, spații de agrement și relaxare, integrate într-un concept unitar de arhitectură. Intervenția propusă va reconverti un teren extravilan neamenajat într-o zonă rezidențială care conține și funcțiuni mixte complementare locuirii. Prin modernizarea străzilor perimetrale se vor putea realizarea conexiuni atât la nivel auto, cât și pietonal cu str. Păun și str. Trelea din sud-estul terenul studiat”, se precizează în proiectul de PUZ.

Galerie foto:

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top