Connect with us

FOTO Elvețienii de la Jacobs au finalizat lucrările la clinica MedEuropa

Investiții private

FOTO Elvețienii de la Jacobs au finalizat lucrările la clinica MedEuropa

Noua clinică MedEuropa, din Păcurari, din zona fostei fabrici de bere, este pe punctul de a fi inagurată: investitorii (familia Jacobs prin firma MedEuropa Investiții) finalizând lucrările atât la clădire, cât și facilitățile aferente (accesuri, parcări etc.).

Accesul la clinică se va face doar de pe str. Păcurari, pe sensul de urcare. În fața amplasamentului a fost creată o bandă de decelerare și accelerare prin supralărgirea str. Păcurari, iar în interiorul proprietății a fost amenajată o alee carosabilă – de această stradă nouă va beneficia și investitorul Continental Hotels care în plan construirea unei unități de cazare spre zona Gelsor.

Fațada clădirii spre pasajul Băncilă
Fațada clădirii dinspre str. Păcurari
Aleea carosabilă care face legătura între str. Păcurari și clinică

Medeuropa Investiții are sediul social în Brașov, iar asociatul unic al firmei este tot o persoană juridică: un offshore din Cipru denumit Laxioco Holding LTD. Fondatorul și președintele MedEuropa este Phillipe Jacobs, el fiind și copreședinte al Jacobs Holding AG, un grup de investiţii elveţian cu sediul în Zurich, înfiinţat de antreprenorul Klaus J. Jacobs în 1994, un milionar care a dezvoltat afaceri în domeniul ciocolatei şi al cafelei (brandul Jacobs).

Accesul la clinică se face doar dinspre str. Păcurari, pe sensul de urcare spre pasajul Băncilă
Ieșirea de la clinică, cu obligatoriu la dreapta pe str. Păcurari spre pasajul Băncilă – la orele de vârf, circulația în această zonă este foarte aglomerată
În zona spre Gelsor (clădirea din plan secundar) va fi construit un hotel

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top