Connect with us

Păcurari: Clinica medicală a familiei Jacobs, aproape de finalizare

Investiții private

Păcurari: Clinica medicală a familiei Jacobs, aproape de finalizare

Lucrările la noua clinica medicală MedEuropa din Păcurari, companie deținută de familia Jacobs (creatoarea brandului omonim) se apropie de finalizare, clădirea fiind ridicată în cursul acestui an.

Așa cum se poate observa în imaginile de mai jos, deja se lucrează la finisaje. În context, amintim că, în dreptul clinicii, str. Păcurari va fi supralărgită pentru a fi executată o cale de acces către clinică.

Clinica medicală, imagine realizată dinspre Moara de Foc

„Amenajare acces (cu bandă de decelerare și accelerare), amplasare separatori de sens, dezafectare trotuar existent strada Păcurari și reamenajare trotuar nou, semnalizare rutieră, amenajare alee de incintă cu pastilă de întoarcere pentru clinică medicală”, se arată în proiect, cu referire la calea de accces.

În vecinătatea clădirii vor fi implementate alte două proiecte imobiliare: unul de Continental Hotels și celălalt de Dazz

Medeuropa Investiții are sediul social în Brașov, iar asociatul unic al firmei este tot o persoană juridică: un offshore din Cipru denumit Laxioco Holding LTD. Fondatorul și președintele MedEuropa este Phillipe Jacobs, el fiind și copreședinte al Jacobs Holding AG, un grup de investiţii elveţian cu sediul în Zurich, înfiinţat de antreprenorul Klaus J. Jacobs în 1994, un milionar care a dezvoltat afaceri în domeniul ciocolatei şi al cafelei (brandul Jacobs).

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top