Connect with us

FOTO Modificări de proiect la Silk District: imagini publicate de către dezvoltator

Investiții private

FOTO Modificări de proiect la Silk District: imagini publicate de către dezvoltator

Dezvoltatorul Prime Kapital a făcut public pe pagina de Facebook dedicată proiectului rezidențial Silk District noi randări ale complexului, imagini care sunt diferite față de cele publicate la faza de lansare a ansamblului.

În noile imagini pot fi observate mai multe modificări, cele mai importante fiind de arhitectură, la regimul de înălțime sau la nivel de amplasare a clădirilor (inclusiv cu apariția unor noi imobile). Pe site-ul oficial al dezvoltatorului este susținut faptul că lucrările încep în prima parte a anului 2022, iar blocurile de locuințe vor fi finalizate în cadrul a trei faze: sfârșitul anului 2022, a doua jumătate a anului 2023 și sfârșitul anului 2023. Demararea proiectului a suferit mai multe amânări în trecut. Anterior, dezvoltatorul anunța că proiectul va fi implementat în perioada 2020 – 2025. Cu altă ocazie, Prime Kapital anunța începerea lucrărilor în 2021.

„Primele 3 faze cuprind 973 de apartamente de vânzare cu 1, 2, 3 și 4 camere în peste 50 de compartimentări diverse”, se precizează pe site-ul dedicat proiectului. Investitorul susține că vor fi amenajate 1.200 locuri de parcare. Amintim că, la acest moment, Prime Kapital are toate autorizațiile necesare demarării proiectului imobiliar.

Randare făcută public de către dezvoltator în anul 2019:

Citește și VIDEO Cum ar putea arăta proiectul Silk District (aprilie 2019)

Noua randare a proiectului făcută public de către dezvoltator zilele trecute:

Consultă o altă randare inițială a proiectului pentru o mai bună comparație cu imaginea de mai sus

Galerie foto cu noile imagini, sursa fiind pagina de Facebook și site-ul dedicat Silk ale dezvoltatorului:

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top