Connect with us

Imaginea zilei: trei avioane, garate în hangarul Aerostar pentru lucrări de mentenanță

Local

Imaginea zilei: trei avioane, garate în hangarul Aerostar pentru lucrări de mentenanță

Hangarul Aerostar de la Aeroportul Internațional Iași poate găzdui, simultan, până la trei avioane, conform unor imagini publicate de către oficialii aerogării ieșene, cu ocazia unor lucrări de mentenanță executate în aceste zile.

„Aeronave ale companiilor SkyUp și Corendon au aterizat zilele acestea pe pista de la Aeroportul Iași pentru lucrări de mentenanță la hangarul Aerostar. La Iaşi se fac lucrări ample de reparaţii de tip C şi D, hangarul fiind dimensionat astfel încât să se poată lucra simultan la trei aeronave civile”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Aeroportului Iași.

SkyUp Airlines este un operator aerian low-cost din Ucraina, companie care deține o flotă de 14 aeronave și efectuează zboruri spre 116 destinații de pe mai multe aeroporturi. Corendon este un operator din Turcia care are 27 de aeronave și face curse spre 145 de destinații.

Lucrările la hangarul Aerostar au fost finalizate în septembrie 2020 și, la scurt timp, compania a primit aviz pentru întreținerea de bază și la linie a aeronavelor comerciale de tip Boieng 737 Clasic, Boeing 737 Next Generation, Airbus A 318, 319, 320 și 321.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top