Connect with us

Lapis Residence: un complex premium care combină designul modern cu facilitățile de top

Articol susținut de LAPIS Residence

Investiții private

Lapis Residence: un complex premium care combină designul modern cu facilitățile de top

Lapis Residence este un ansamblu rezidențial de top, amplasat strategic în zona Galata din Iași, pe Aleea Iftimie Bârleanu nr. 36F. Această locație oferă acces rapid la diverse facilități și puncte de interes din oraș. De exemplu, viitorul supermarket Kaufland se află la doar 800 de metri distanță, ceea ce asigură locatarilor acces ușor la cumpărăturile zilnice. De asemenea, ansamblul este situat la doar 7 kilometri de Palas Mall, centrul comercial emblematic al orașului, la 3 kilometri de cartierul Nicolina și la 5 kilometri de Podu Roș, una dintre principalele intersecții ale Iașului. Această poziționare excelentă asigură locuitorilor un acces facil la toate punctele cheie ale orașului.

Ansamblul rezidențial Lapis Residence este gândit să ofere un mediu de viață confortabil și modern, cu o infrastructură bine pusă la punct. Proiectul cuprinde un total de 380 de apartamente, dispuse în 8 blocuri cu un regim de înălțime de parter + 5 etaje. Fiecare bloc este echipat cu lifturi de ultimă generație, asigurând astfel un acces rapid și confortabil la toate etajele. În plus, ansamblul oferă atât parcări exterioare, cât și garaje la parterul fiecărui bloc, cu acces direct la lift, ceea ce sporește confortul și siguranța locatarilor.

Un alt aspect notabil al Lapis Residence este proximitatea față de mijloacele de transport în comun, grădinițe și școli. Aceasta facilitează deplasările zilnice și asigură familiilor cu copii acces rapid la educație și alte servicii esențiale.

Pe lângă aceste facilități, ansamblul rezidențial va fi completat de un proiect adiacent, realizat de aceiași dezvoltatori. Acest proiect suplimentar va adăuga încă 360 de apartamente, distribuite în 8 blocuri similare ca structură și dotări. Noile blocuri vor include și spații comerciale, transformând ansamblul într-un mic oraș, oferind locatarilor toate serviciile necesare la doar câțiva pași de casă.

Pentru a crea un mediu de viață plăcut și activ, ambele proiecte vor include spații de joacă moderne pentru copii și piste de biciclete, încurajând astfel un stil de viață sănătos și activ pentru toți locatarii. Aceste facilități suplimentare sunt gândite pentru a oferi un mediu sigur și plăcut pentru copii și adulți deopotrivă, promovând activități recreative și sport în aer liber.

Lucrările la Lapis Residence continuă într-un ritm alert. La primul bloc, deja s-a început finisarea pereților interiori la etajele 1 și 2, iar la etajele superioare 3, 4 și 5 se montează încălzirea în pardoseală. În paralel, la al doilea bloc s-a turnat placa pe parter și stâlpii, iar acum se pregătește cofrajul pentru turnarea etajului 1.

În plus, toate clădirile vor fi echipate cu panouri fotovoltaice, contribuind astfel la sustenabilitatea energetică a complexului. Apartamentele vor avea clasa energetică A, garantând o eficiență energetică ridicată și costuri reduse de întreținere pentru locatari.

Lucrările pentru noul proiect urmează să înceapă în perioada următoare, iar la finalizare, întreaga zonă rezidențială va număra un total de 740 de apartamente. Astfel, acest ansamblu rezidențial extins se conturează ca un complex premium, care combină designul modern cu facilitățile de top, oferind un mediu de viață ideal pentru familii și indivizi care își doresc un standard ridicat de locuire.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top