Connect with us

Lista completă a noilor tarife la tichete CTP

Interiorul unui autobuze Isuzu. Iașul a cumpărat 100 de autobuze

Trafic

Lista completă a noilor tarife la tichete CTP

Operatorul de transport public al Iașului vrea să majoreze prețul tichetelor de călătorie. Însă, în același timp, Compania de Transport Public (CTP) introduce o politică tarifară competitivă pentru abonamente, care, pe termen mediu și lung, ar putea genera încasări importante.

Prețul unei călătorii cu mijloace de transport în țară variază între 1,5 lei și 3 lei. La Iași va fi 2,5 lei, iar biletul cu două călătorii va fi 5 lei. Acum, prețul este de 2 lei, respectiv, 4 lei.

CTP va introduce și biletul cu o valabilitate de 120 minute, iar călătorii vor putea merge cu orice mijloc de transport cu acest bilet, indiferent de numărul de transbordări, în perioada de timp menționată. Prețul va ajunge la 2,5 lei. O altă noutate importantă este faptul că abonamentul unic (pe toate liniile) va costa 80 lei. În același timp, setul de 10 bilete va fi înlocuit cu abonamentul unic pe 7 zile20 lei.

Noile tarife trebuie aprobate de Consiliul Local (CL) pentru a intra în vigoare.

Lista completă a noilor tarife propuse de conducerea CTP Iași:

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Trafic

To Top