Connect with us

O comună limitrofă Iașului a lansat o licitație cât bugetul pe 3 ani: alimentare cu gaze

Proiecte publice

O comună limitrofă Iașului a lansat o licitație cât bugetul pe 3 ani: alimentare cu gaze

Primăria Popricani a lansat cea mai mare licitație din istoria comunei, cu un contract la o valoare estimată la peste 45 milioane lei (fără TVA) – spre comparație, bugetul pe anul trecut al Popricaniului a fost de circa 15 milioane lei.

Licitația vizează proiectarea și execuția lucrărilor pentru înființarea sistemului de distribuție cu gaze naturale pe raza comunei. Procedura a fost lansată cu clauză suspensivă, în sensul că semnarea contractului este condiționată de accesarea fondurilor necesare de către comuna Popricani în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny.

Contractul se va derula pe o perioadă de 27 luni, iar firmele interesate pot depune oferte până cel târziu pe 15 februarie. Atribuirea contractului se va face ținând cont de prețul ofertei (70%), experiența experților cheie (15%) și garanția tehnică a lucrărilor suplimentar ofertată (15%), conform informațiilor publicate în sistemul național de achiziții publice.

Recent, o licitație similară cu cea organizată de Popricani a lansat și Primăria Miroslava, respectiv pentru extinderea sistemului de canalizare. În Miroslava, valoarea contractului ajunge la circa 60 milioane lei, valoare de asemenea istorică pentru autoritatea locală.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top