Connect with us

[P] Nu dați votul unuia care o să îl ducă la închisoare

Alegeri 2024: idei și proiecte

[P] Nu dați votul unuia care o să îl ducă la închisoare

Mihai Chirica, trimis în judecată în două dosare, anchetat fiind și de Direcția Națională Anticorupție, și de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Gabriel Harabagiu, fostul viceprimar al lui Mihai Chirica și cumătrul lui, trimis în judecată alături de primar în Dosarul Flux.

Fosta șefă a juridicului și fostul șef al direcției tehnice din Primărie, inculpați tot alături de primar în Dosarul Skoda, închis din cauza prescripției, au fost recuperați de Mihai Chirica și acum lucrează la cabinetul său.

Administrația Chirica a fost una a scandalurilor imobiliare și a dosarelor penale. În urma acestui individ, Iașul nu rămâne cu mare lucru: florile pe care le-a plantat pe bani mulți se usucă, pavelele scumpe se strică.

A, da, rămân unele dintre blocurile construite între blocuri, cu complicitatea lui Chirica, și o mafie imobiliară pe care încearcă acum procurorii să o oprească!

Mihai Chirica va ajunge la închisoare. Chiar și cu justiția noastră controlată politic, este imposibil ca acesta să scape de atât de multe dosare penale.

Practic, pentru ieșeni, un vot pentru Mihai Chirica va fi un vot pierdut. Individul nu-și va încheia mandatul în birou, ci cu cătușe la mâini, în drum spre închisoare.

Orașul nostru a pierdut aproape un deceniu de dezvoltare, din cauza unei administrații Chirica corupte, în care a prosperat doar acest dublu inculpat și acoliții săi care acum au dosare penale.

Ei și-au făcut vile, noi am pierdut investiții. Ei s-au îmbogățit, noi am rămas pe loc. Puținele investiții făcute în Iași în mandatul lui Chirica au venit, de fapt, de la Guvern: fie prin PNRR, fie de la Ministerul Dezvoltării, fie din fonduri europene trimise de la centru.

Chirica a pierdut licitații, a amânat licitații, nu a deschis licitații. Am mai spus asta, dar repet, ca să înțelegem până la capăt dimnesiunea dezastrului:

  • Din fondurile de investiții propuse în 2022, Primăria Iași a cheltuit mai puțin de 50%. Gradul de absorbție a banilor europeni n-a atins 30%.
  • Nici anul trecut instituția nu s-a descurcat mai bine: datele din primele 8 luni arătau cheltuieli totale de sub 10% pentru investiții.
  • 90% din bugetul Iașului l-au reprezentat salariile și capitolul „bunuri și servicii”.

Nu lăsați ca votul dumneavoastră să se piardă, din cauza cătușelor.
Votați un om liber, care știe cum să dezvolte Iașul!
 
Vedeți toate propunerile mele aici: https://mariusbodea.ro/

Marius BODEA
Senator USR de Iași,
Candidat la Primăria Municipiului Iași

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Alegeri 2024: idei și proiecte

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top