Connect with us

Clădire cu 4 etaje în Păcurari, pe un „colț” de teren lângă OMV [randări]

Investiții private

Clădire cu 4 etaje în Păcurari, pe un „colț” de teren lângă OMV [randări]

O nouă clinică medicală va fi construită în Păcurari pe un teren cu o suprafață de circa 800 mp, pentru imobil fiind propus un regim de înălțime cu 2 două niveluri în subteran, parter și 4 etaje (ultimul etaj fiind parțial). Proiectul a fost inițiat firma Sante 2000, din Buzău.

În acte, clinica medicală deține 769 mp, dar din măsurătorile efectuate la teren a rezultat o suprafață de 884 mp, proprietatea fiind deținută în baza unui contract de superficie. Amprenta la sol a clădirii va fi de peste 430 mp.

La subsol vor fi amenajate parcări și un adăpost de protecție civilă. Parterul este dedicat în special triajului, recoltării de probe și camere pentru depozitarea deșeurilor medicale. La etajele 1, 2 și 3 vor fi cabinete de imagistică și laboratoare de analiză, în timp ce ultimul etaj va găzdui spații tehnice (centrală, servere etc.).

Clădirea va avea o înălțime maximă de 18 metri, echivalent unui bloc cu parter și 4-5 etaje.

Amplasamentul se află la intersecția șos. Păcurari cu șos. Varianta Rediu

Proiectul urbanistic a fost aprobat de Consiliul Local (CL) în mai 2022, iar, zilele trecute, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) a dat undă verde investiției, astfel că beneficiarul poate obține autorizația de construire.

  • Notă APIX.ro: regimul de înălțime care figurează în documentația depusă la APM nu coincide cu cel aprobat de CL în mai 2022. Deliberativul local a aprobat anul trecut 3 niveluri în subsol, parter și 3 etaje.
O randare a proiectului arată, în fapt, un complex de corpuri de clădire care ocupă o bună parte din suprafața disponibilă
Perspectivă asupra clădirii dinspre șos. Păcurari
În stânga complexului medical este șos. Păcurari, iar în dreapta șos. Varianta Rediu – arteră intens circulată odată cu dezvoltările rezidențiale din spatele Kaufland, în Rediu

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top