Connect with us

Consilierii locali vorbesc despre problemele de trafic doar în fața presei

Utile

Consilierii locali vorbesc despre problemele de trafic doar în fața presei

Consilierii locali au chiulit în masă de la o ședință a Comisiei de circulație de la Primărie convocată special pentru ei. Doar 3 dintre cei 27 de consilieri au venit la sediul municipalității să abordeze teme de trafic cu specialiștii Comisiei.

Deseori în ședințele CL, reprezentanții partidelor politice ridică probleme de trafic, iar, la ultimul plen, s-a stabilit ca în ultima joi a fiecărei luni să fie organizată o Comisie de circulație în care aceste teme să fie aprofundate.

Pe 26 septembrie, doar trei consilieri au onorat invitația: Ciprian Bostan (PNL), Vintilă Iordan (ALDE) și Gabriel Surdu (PSD). La ședință a participat și Radu Botez (consilier și viceprimar ALDE), el fiind membru de drept al Comisiei.

Consilierii locali care au lipsit de la Comisia de circulație sunt:

  • PSD: Cătălina Aldea, Marius Aur, Florin Boca, Traian Ciobotariu, Bogdan Crucianu, Vlad Nedelcu, Mihai Pintilei, Daniela Tăutu, Gabriel Harabagiu, Mihai Gavril, Călin Scripcaru, Paul Boișteanu, Vasile Sandu
  • PNL: Alexandru Coțofan, Tudor Dornean, Vlad Ghizdovăț, Lucian Jugrin, Etienne Ignat, Răzvan Timoficiuc, Eduard Boz
  • PMP: Daniel Piftor, Violeta Găburici
  • Independent: Andrei Postolache

Absența consilierilor locali vine și în contextul în care săptămâna viitoare începe anul universitar, iar problemele din traficul ieșean se vor acutiza.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Utile

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top