Connect with us

Copou: Hala de vinificație, cu plantație întinsă pe 18 ha, ajunge la votul final în Consiliul Local

Investiții private

Copou: Hala de vinificație, cu plantație întinsă pe 18 ha, ajunge la votul final în Consiliul Local

Proiectul privind amenajarea unei hale de vinificație în zona Breazu-Copou va fi supusă aprobării plenului Consiliului Local (CL) cel mai probabil la finalul lunii august, în condițiile în care Primăria a publicat proiectul de hotărâre.

APIX.ro a scris despre acest proiect în luna decembrie 2022: investitorul deține un teren de circa 4.000 mp, iar pe 1.000 mp va fi amenajată o cale de acces. Beneficiarul (Virgil Năstăsescu) are în imediata vecinătate o plantație întinsă pe 18 hectare. Terenul pe care va fi construită hala este acum în extravilan, iar, odată cu aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ), suprafața va fi introdusă în intravilan.

Click pe imagine pentru a o măriHala de vinificație va fi construită în zona colorată cu portocaliu, în condițiile în care pe restul suprafeței cu contur roșu este plantația (sursă foto: PUZ)

Hala va avea un regim cu parter și un etaj, la o înălțime maximă de 12 metri, comparativ cu un bloc cu 3 etaje. Bilanțul teritorial arată că hala va ocupa 1.500 mp. Terenul are deschidere la Aleea Mihail Sadoveanu, în apropiere de seminarul teologic.

Schița urbanistică (click pe imagine pentru a o mări)

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top