Connect with us

Lista proiectelor aprobate în Comisia de urbanism

Consilierii au aprobat 10 proiecte

Utile

Lista proiectelor aprobate în Comisia de urbanism

Comisia de urbanism a Consiliului Local a avut pe 9 iulie o nouă ședință. Cu această ocazie au fost aprobate 10 planuri urbanistice propuse de persoane particulare, unul a fost amânat, iar altul a fost respins.

În unele situații, Comisia a dat avize condiționate – în special în ceea ce înseamnă amplasarea parcărilor, dar a luat și decizii controversate: a aprobat un bloc pe o suprafață de numai 338 mp (!).

Lista proiectelor dezbătute și soluțiile date în ședința din 9 iulie:

 • cinci blocuri în Aviației pe str. Spital Pașcanu, beneficiari: Antrepriza Ideal Casa SRL și Moruzzi Anne Marie Theresa. Afaceriștii au la dispoziție 10.425 mp și vor să construiască blocuri cu demisol, parter, patru etaje și un etaj restras (AVIZ CONDIȚIONAT – parcări în subteran) – citește detalii despre proiect
 • complex mixt locuințe – birouri în Bucium, în fața cartierului I.C.Brătianu, beneficiar: Gheorghe Olărescu. Afaceristul are la dispoziție 14.434 mp și vrea patru imobile: trei cu șapte etaje, iar celălalt cu parter – viitor magazin Lidl (APROBAT) – citește detalii despre proiect
 • bloc cu demisol, parter și două etaje pe str. Vasile Lupu 29. Beneficiar: Ciprian Roman. Suprafața: 338 mp (APROBAT, cu trei abțineri din partea consilierilor)
 • două proiecte în Bucium, fiecare cu câte un bloc cu subsol, parter și două etaje, aceiași beneficiari: Cristian Surdu, Doina Surdu și Raluca Surdu. Afaceriștii vor să construiască pe două parcele, fiecare dintre acestea având cel puțin 1.200 mp, ambele cu acces din str. Vișan și cu câte 12 locuri de parcare (APROBATE)
 • două blocuri în Bucium cu demisol, parter și două etaje în Bucium pe un teren ce va fi trecut din extravilan în intravilan. Beneficiar: Florin Mavriș. Amplasamentul are acces din str. Ioan Goțcu (APROBAT)
 • o hală de producție din str. Cicoarei 4 va fi transformată în hotel prin etajarea imobilului existent până la două etaje. Beneficiar: ABC Cristian SRL (APROBAT)
 • o locuință pe str. Friederick 14, o vilă cu două etaje, beneficiar persoană fizică (APROBAT)
 • blocuri cu demisol, parter și trei etaje în zona Galata pe o suprafață de 1.794 mp, beneficiari Guzgă Gelu și Guzgă Maricela. (AMÂNARE – clarificare indicatori urbanistici)
 • înființarea unui hostel pe str. Atelierului 1, beneficiar Gabriela Brânză. Terenul are 1.037 mp, iar acum este o hală de producție care ar urma să fie transformată în unitate de cazare (RESPINS, probleme legate de acces)
 • o locuință pe str. Dealul Zorilor T31, beneficiar persoană fizică, cu un regim parter, un etaj și mansardă (APROBAT)
 • construirea unui imobil cu birouri, spații comerciale și locuințe pe str. Dudescu 2-4-6 pe o suprafață de 1.155 mp. Beneficiar: Matelis Grup SRL, regim de înălțime: subsol, parter, patru etaje și un etaj retras (APROBAT)

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Utile

To Top