Connect with us

O universitate ieșeană este executată silit: se vând bunuri imobiliare de un milion de euro

Este vorba despre două terenuri din Tomești

Tranzacții

O universitate ieșeană este executată silit: se vând bunuri imobiliare de un milion de euro

Un executor judecătoresc scoate la licitație două parcele de teren, cu o suprafață de 4,3 hectare, care aparțin Universității Petre Andrei din Iași, în contul unei datorii pe care instituția de învățământ superior o are către operatorul Telekom, conform unei sentințe vechi de peste 10 ani.

Licitația are un preț de pornire de circa 5,1 milioane lei, cele două parcele fiind alipite, iar fiecare dintre acestea are o suprafață de 21.500 mp. Terenurile se află în intravilanul comunei Tomești. Potrivit executorului, vânzarea este posibilă și pentru fiecare parcelă în parte.

Cele două parcele: terenul cu albastru are un preț de pornire de 2,55 milioane lei, iar cel cu roșu (care cuprinde și părți din unele construcții) are o valoare 2,52 milioane lei

Terenurile se află aproape de limita administrativă a Tomeștiului, spre Iași, un obiectiv din apropiere fiind padocul comunal. La nord de aceste parcele se află un teren de 24 de hectare care a intrat recent în proprietatea municipiului Iași.

Aceasta este suprafață câștigată definitiv în instanță de Primăria Iași în fața comunei Tomești (citește detalii despre proces)

Licitația va avea loc pe 14 februariedescarcă anunțul executorului judecătoresc pentru detalii privind participarea la procedură.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Tranzacții

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top