Connect with us

[P] E suficient să vii la vot și Chirica nu mai iese! La ultimele alegeri, a fost votat de doar 1 din 10 ieșeni

Alegeri 2024: idei și proiecte

[P] E suficient să vii la vot și Chirica nu mai iese! La ultimele alegeri, a fost votat de doar 1 din 10 ieșeni

Te-ai săturat să nu ai școli, grădinițe și creșe suficiente și moderne unde să îți duci copiii? Ai obosit să stai în traficul supraaglomerat și haotic? Nu mai suporți să stai în stații cu zecile de minute și, când în cele din urmă vine autobuzul sau tramvaiul, să fie deja plin?

Este firesc să fii nemulțumit de cum arată Iașul după 10 ani cu Mihai Chirica. Pentru că arată rău, un haos cu panseluțe.

Dar fii sincer: ai fost la vot în 2020?

Știai că acum patru ani Chirica a fost votat, de fapt, de doar 10% dintre ieșeni? Primarul actual nu are o legitimitate reală obținută prin vot, așa cum ar trebui să primească administratorul unui oraș atât de mare și de important cum este Iașul. 

Dar știi care este adevărul? Și tu i-ai dat puterea să își bată joc de casa noastră, chiar dacă poate ai considerat că mergi să votezi pentru că ai vrut să îl sancționezi sau ai zis că nu te mai interesează.

Numai că este o capcană aici: chiar dacă nu votezi, mergi pe aceleași străzi cu gropi și denivelări. Chiar dacă nu votezi, îți duci copii la aceleași școli vechi și nerenovate. Chiar dacă votezi, orașul se dezvoltă haotic și în defavoarea ta.

Iartă-mă că sunt atât de direct cu tine. Dar cred că trebuie să vorbim deschis: dacă tu nu votezi, o vor face alții pentru tine. Și iată că nu întotdeauna iese bine. Dacă tu nu votezi, de fapt tot faci o alegere: alegi să îi lași pe alții să decidă ce este mai bine decât tine. 

Și așa ne-am trezit cu un primar cu 4 dosare penale și 5 vile, în timp ce tu faci o jumătate de oră în trafic, pe 3-4 kilometri, arzând în motoare banii tăi, pentru că lui Mihai Chirica nu îi pasă. Că el este bogat, deși a lucrat numai la stat.

Alegerile locale din 9 iunie sunt cele mai importante alegeri pentru comunitate. La urne, decidem cum ne schimbăm viața aproape de a doua zi. Nu votăm pentru ceva abstract, care nu ne interesează, că este prea departe de noi. 

Participarea ta la vot are efecte immediate, aici, în Iași, și încă de acum, din 2024.

Nimic nu se va schimba decât dacă majoritatea dintre noi mergem la vot și ne exprimăm opțiunea pentru un candidat care a demonstrat deja că știe să administreze o instituție publică, care înțelege problemele Iașului și are soluții concrete pentru a le rezolva. Și care nu are dosare penale.

Pe 9 iunie, ai cu cine vota. 

Pornesc împreună cu dumneavoastră, din 9 iunie, pe un drum ferm care va aduce, în sfârșit, schimbarea regimului falimentar, măcinat de corupție, condus de facto de mafia imobiliară care a dominat Primăria Iași în ultimul deceniu. 

Cunosc fiecare stradă, știu problemele din toate cartierele, inclusiv din cele noi. Știu ce trebuie făcut și mă voi apuca de treabă din primele zile. Sunt la deschis la propuneri, aștept ideile dumneavoastră, pentru ca împreună să facem un oraș spectaculos.

Marius Bodea,
Primar pe bune.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Alegeri 2024: idei și proiecte

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top