Connect with us

Royal Town se extinde: 500 de apartamente în patru blocuri noi în Copou

Investiții private

Royal Town se extinde: 500 de apartamente în patru blocuri noi în Copou

Ansamblul „Royal Town”, din zona aleii M. Sadoveanu, se extinde cu patru blocuri, cu un regim subsol, parter și 8 etaje, imobile care vor găzdui un număr de 464 de apartamente.

Lucrările la noile blocuri au fost autorizate recent de Primărie, la finalul lunii februarie, conform informațiilor Apix.ro. Terenul pe care firma R&R Premium Development o are la dispoziție ajunge la peste 11.500 mp.

Extinderea Royal Town se va face pe latura sud-estică actualului ansamblu, spre zona ansamblului cu 10 etaje construit de Daniel Niculiță

Indicatorii urbanistici permit investitorului o suprafață construită desfășurată de peste 30.000 mp. „Numărul total de apartamente (cu una sau două camere) este de 464. Sunt prevăzute 472 de locuri de parcare: 294 locuri subterane (147 sisteme multipark), din care 6 locuri pentru mașini electrice și 178 de locuri de parcare supraterane, din care 12 locuri pentru persoane cu dizabilități”, se arată în autorizația 213/2023 emisă de Primăria Iași.

Potrivit actului citat, procentul de ocupare a terenului (POT) este de circa 30%, iar coeficientul de utilizare a terenului (CUT) ajunge la 2,68. Amintim că suprafața de care dispune investitorul este 11.512 mp, astfel că, având în vedere POT-ul, noile construcții vor ocupa circa 3.500 mp din teren, iar suprafața desfășurată (CUT*suprafața parcelei) va fi de maximum 30.852 mp.

Zona de construire se află într-o dezvoltare continuă, cu numeroși investitori care au în construcție, avizare sau în pregătire proiecte urbanistice

„Investitorul are obligația de a înstrăina unitatea locativă numai împreună cu locul de parcare aferent și în mod corelativ, de a proceda la înscrierea dreptului de proprietate în cartea funciară individualizat pentru fiecare proprietate și alocarea de numere cadastrale în funcție de destinația proprietății, cu respectarea prevederilor legale privind avizarea, recepția și evidențele de cadastru și carte funciară”, se mai precizează în actul urbanistic.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top