Connect with us

Trei Fântâni: Ansamblu industrial pe 3,5 ha/Spații de producție, showroom și birouri

În această zonă va fi ridicat ansamblul industrial

Investiții private

Trei Fântâni: Ansamblu industrial pe 3,5 ha/Spații de producție, showroom și birouri

Patru persoane fizice vor să construiască un ansamblu industrial în zona Trei Fântâni. Proiectul de Plan Urbanistic Zonal (PUZ) a fost deja elaborat, iar documentația prevede un regim cu parter și 2 etaje la o înălțime maximă de 15 metri.

Proiectul de PUZ va fi dezbătut pe 14 iulie la Primărie

Beneficiarii au în proprietate o suprafață totală de aproape 35.000 mp. Din proiectul de PUZ rezultă că ansamblul va avea funcțiuni mixte. Amplasamentul este aproape de Zona Industrială, iar în vecinătate sunt construcții cu destinație industrială, de depozitare și de producție.

Din proiectul de PUZ mai reiese că terenul va deservi funcțiuni precum: spații de producție, depozitare, birouri și showroom.

„Se propune ca accesul auto la amplasament să se realizeze din str. Trei Fântâni, amplasată pe latura nordică a terenului studiat, stradă cu dublu sens, cu câte o bandă pe sens de circulație, având profilul transversal de minim 7 metri. Din zona amplasamentului, prin drumuri de acces, se face legătura zonei Bularga și Manta Roșie cu comuna Tomești, dar și cu bld. Socola, bld. Poitiers, șos. Bucium și șos. Iași – Tomești”, se precizează în PUZ.

Suprafața totală a terenului este de 33.475 mp. Construcțiile vor ocupa o suprafață de 16.737 mp, aleile și carosabilul alți 10.042 mp, iar spațiile verzi aproape 6.700 mp.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top