Connect with us

Un teren de 3 ha, cu acces direct la Europeană și PUZ aprobat, a fost scos la vânzare

Articol sponsorizat

Tranzacții

Un teren de 3 ha, cu acces direct la Europeană și PUZ aprobat, a fost scos la vânzare

O proprietate rară a fost scoasă la vânzare la Iași: un teren cu o suprafață de 3 hectare, cu acces direct la drumul european E58, și cu Plan Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat de Consiliul Local Iași.

Terenul se află lângă Arabesque: proiectul de PUZ aprobat prevede posibilitatea construirii de spații comerciale și servicii, hypermarket, birouri și spații depozitare. Suprafața totală este de 30.291 mp.

Terenul este evidențiat cu roșu – un alt avantaj este faptul că, în proximitate, se află șoseaua de centură a Iașului (între Metro și Arabesque)

Zona cuprinsă între Antibiotice și Lețcani este noul pol industrial și logistic al Iașului, după ce, începând cu 2015, au fost puse bazele primelor parcuri industriale. Între timp, la inițiativa publică s-a raliat și mediul privat: lângă Metro se află în construcție un parc logistic cu fonduri europene, iar parcurile industriale I și II ale Miroslavei (primul la sud de Metro, celălalt la sud de Antibiotice) continuă să se dezvolte cu noi facilități.

  • Vânzătorul terenului poate fi contactat la numărul de telefon 0732.457.968 sau la adresa de mail madalina.racoviteanu@yahoo.com.

Recent, în zonă și-au făcut apariția și companii puternice din țară și din străinătate: la vest de Metro (și parcul industrial I) va fi construit cel de-al treilea depozit logistic din România al Kaufland (centru care va deservi și Republica Moldova), iar, la sud de Kaufland, au început lucrările la parcul logistic Eli Park, deținut de unul dintre cei mai importanți „jucători” de piața de profil din Europa de Est.

Randare a proiectului aprobat de Consiliul Local – aceasta este o propunere de mobilare urbană, la momentul depunerii documentației pentru obținerea autorizației poate suferi modificări
Descarcă imaginea la dimensiuni mai mari pentru a consulta în detaliu reglementările edilitare

Potrivit specialiștilor, Iașul va avea, în următoarea decadă, un nivel mare de cerere pe piața logistică, având în vedere faptul că, față de alte orașe mari, acest sector a început să se dezvolte târziu în capitala Moldovei.

În același timp, deficiența majoră pe care Iașul o are față de celelalte zone ale țării va fi recuperată în următorii ani prin construirea autostrăzilor A7 și A8. Din acest punct de vedere, terenul va fi conectat la aceste autostrăzi prin E58, dar și prin legătura suplimentară care va face legătura între șoseaua de centură și A8.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Tranzacții

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top