Connect with us

VIDEO Modelarea 3D a primului tronson din autostrada A7

Național

VIDEO Modelarea 3D a primului tronson din autostrada A7

Compania de autostrăzi a publicat un model 3D al primului tronson din autostrada A7, Ploiești – Buzău, sector care va fi scos la licitație în acest an, potrivit Ministerului Transporturilor.

„Modelul 3D are ca scop prezentarea și vizualizarea soluțiilor proiectate precum și asigurarea unui nivel ridicat al preciziei privind suprafața de teren necesară a fi expropriată, lucrările de artă proiectate, precum și soluțiile de consolidare necesare. În unele cazuri modelarea 3D poate conduce la clarificarea constructibilității soluțiilor propuse, iar aceasta va fi utilizată în cadrul etapei de avizare a documentației aferente Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Ploiești – Buzău”, a comunicat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Tronsonul Ploiești – Buzău are 63 km, iar proiectul tehnic este în curs de elaborare de către firma Consitrans, cu finalizare la mijlocul anului 2021 și cu o valoare a contractului de 12,3 milioane lei. „Investigațiile geotehnice și arheologice au fost finalizate în proporție de 100%. În curs de elaborare sunt testele de laborator. Studiul de fezabilitate a fost înaintat în noiembrie 2019. Au fost emise observații”, a precizat CNAIR.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Național

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top