Connect with us

Vișan: investiție de 19 milioane lei pentru amenajarea a 192 de apartamente

teren diamond visan barnova
Imobilele vor fi construite în apropierea altor blocuri noi

Investiții private

Vișan: investiție de 19 milioane lei pentru amenajarea a 192 de apartamente

Aproape 200 de apartamente vor fi amenajate într-un ansamblu de blocuri propus în satul Vișan, comuna Bârnova. Investitorul are la dispoziție 10.000 mp, iar suprafața construită desfășurată a imobilelor va fi de până la 17.500 mp. Conform informațiilor APIX.ro, investiția se ridică la 18,8 milioane lei.

Beneficiarul este firma Diamond Developers Group SRL, societate care a inițiat, recent, un proiect și pe raza municipiului Iași: un complex cu aproape 400 de apartamente în Copou. Ansamblul din Vișan va avea 192 de apartamente: 88 de unități cu două camere și 104 unități cu o cameră. „La nivelul subsolului se vor asigura 240 de locuri de parcare”, se arată în proiect. Blocurile au un regim cu subsol, parter și 4 etaje.

schita amplasament blocuri visan
Terenul Diamond se află foarte aproape de limita administrativă a comunei Bârnova cu Iașul. Amplasamentul se află pe str. Ilie

După realizare investiției, beneficiarul proiectului susține că va amenaja spații verzi pe o suprafață de peste 3.000 mp. „Terenul are acces pietonal și auto din str. Sf. Ilie, ce îndeplinește condițiile serviciului de pompieri”, se precizează în proiect. Conform bilanțului teritorial, suprafața construită va fi de 3.500 mp, iar cea desfășurată de 17.500 mp, în timp ce suprafața utilă va ajunge la 14.300 mp.

„Pe terenul cu suprafața de 10.000 mp se propune edificarea a două constrrucții cu funcțiunea de locuințe colective având regimul de înălțime subsol, parter și 4 etaje. În total, complexul va dispune de 192 de apartamente”, se mai arată în proiect.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top