Connect with us

Wizz Air a adus la Iași încă o aeronavă și a inaugurat trei noi zboruri externe

Local

Wizz Air a adus la Iași încă o aeronavă și a inaugurat trei noi zboruri externe

Compania aeriană Wizz Air efectuează zboruri la Iași, începând de ieri, cu patru aeronave, un avion de ultimă generație (Airbus A321neo) completând flota operatorului. Cu această ocazie, Wizz Air a inaugurat încă trei curse externe, spre Memmingen (Germania), Basel-Mulhouse (Elveția) și Copenhaga (Danemarca).

„Cu a patra aeronavă alocată bazei și noile rute adăugate rețelei din România, Wizz Air își consolidează poziția de lider pe piață și de cea mai mare companie aeriană care operează din Iași, precum și angajamentul său față de aeroporturile regionale. (…) Ieșenii pot călători acum de la Iași la Memmingen în zilele de luni, miercuri și vineri, începând cu 12 decembrie 2022. În plus, zborurile către EuroAeroportul Basel-Mulhouse-Freiburg și către Copenhaga vor decola ambele din Iași în fiecare marți și sâmbătă, începând cu 13 decembrie”, se arată într-un comunicat al Aeroportului Iași.

Potrivit sursei citate, Wizz Air crește și frecvența pe zborurile cele mai dorite din Iași, cum ar fi: Paris Beauvais (Franța), Milano Bergamo, Veneția, Roma Ciampino (Italia), Bruxelles Charleroi (Belgia), Barcelona (Spania), Eindhoven (Olanda), Tel-Aviv (Israel), Londra Luton (Marea Britanie).

„Rămânem fideli pieței din România, inclusiv aeroporturilor regionale, și suntem încântați să oferim pasagerilor cele mai bune opțiuni de călătorie din Iași la tarife ultra-low-cost. Deja începute din decembrie, operațiunile cu noua aeronavă alocată bazei noastre din Iași vor aduce rețeaua de rute Wizz Air din oraș la 22. Aceste adăugiri marchează o etapă importantă pentru rețeaua românească și ne confirmă strategia de creștere. Așteptăm cu nerăbdare să îi primim pe pasagerii români la bordul noului nostru Airbus A321neo care va călători de la Iași către Memmingen, Basel și Copenhaga!”, a declarat Alexandra Avădanei, Revenue Officer la Wizz Air.

La rândul lui, directorul aerogării ieșene Romeo Vatră a precizat că introducere noilor rute este asigurată o „distribuție echilibrată” a destinațiile din Europa disponibile pe cale aeriană de la Iași. „Sunt absolut convins că planurile Wizz Air la Aeroportul Iași vor continua, mai ales în contextul extinderii infrastructurii la care lucrăm în prezent. Mai multe destinații înseamnă diversitate și, deci, o mobilitate crescută ce asigură dezvoltarea aeroportului pe termen lung”, a mai spus șeful Aeroportului.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top