Connect with us

A fost aprobat un nou supermarket pe raza comunei Miroslava

Local

A fost aprobat un nou supermarket pe raza comunei Miroslava

Consiliul Local (CL) Miroslava a aprobat recent planul urbanistic zonal (PUZ) aferent construirii unui nou supermarket în Horpaz, beneficiarul fiind o firmă locală ai cărui reprezentanți au declarat anterior că sunt în discuții cu lanțul Profi.

Spațiul comercial va fi construit pe un teren cu o suprafață de 1.500 mp, localizată pe str. Principală din Horpaz, în apropierea de lacul Ezăreni. „Pe teren se află resturi ale unei construcții, imobilul fiind practic demolat, dar nu este încă radiat din cartea funciară unde apare ca având o suprafață construită la sol de 294 mp și destinația de moară țărănească”, se arată în hotărârea consilierilor din Miroslava.

Amplasamentul noului supermarket – la intersecția cu drumul național

Spațiul comercial va ocupa peste o treime din teren, iar regimul de înălțime aprobat este cu parter și un etaj. Proiectul de PUZ a fost propus de firma Cib New Home SRL, o societate de dezvoltare imobiliară cu venituri de peste 1,2 milioane lei în cursul anului trecut. Pasul următor este ca firma să întocmească și să depună documentația pentru obținerea autorizației de construire.

Comuna Miroslava are o populație de aproape 30.000 locuitori, conform rezultatelor provizorii ale recesământului de anul trecut, dublu față de acum 10 ani. În același timp, comuna este una dintre cele mai bogate din țară, în condițiile în care, în ultimii cel puțin 10-15 ani, pe raza localităților componente au fost realizate mai multe investiții.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top