Connect with us

Autorizații rezidențiale în februarie: patru proiecte noi la Iași

Utile

Autorizații rezidențiale în februarie: patru proiecte noi la Iași

Municipalitatea a făcut public, la sfârșitul săptămânii trecute, lista autorizațiilor de construire emise în luna februarie. În total, au fost eliberate un număr de 128 de acte, majoritatea covârșitoare a acestora fiind pentru lucrări la rețele de utilități (branșamente imobile nou-construite).

În ceea ce privește proiectele noi, au fost autorizate patru planuri urbanistice zonale:

  • construire bloc cu două niveluri în subteran, parter, 10 etaje și un etaj tehnic (casa liftului) pe șos. Nicolina 175 (în capăt CUG, vizavi de Fortus), beneficiar: Into Energy SRL. Indicatori: POt – 38,1%, CUT – 3,99. Imobilul va avea o înălțime maximă de 34 metri. Firma are un teren în suprafață de 2.000 mp, iar PUZ-ul aferent investiției a fost aprobat în august 2017 în Consiliul Local
  • construire locuințe colective pe std. Armeană 4-6, beneficiar: Milibuz SRL. Firma are la dispoziție o suprafață de 705 mp. Indicatori urbanistici: 43%, CUT – 1,65, regim de înălțime: subsol, parter, două etaje și un al treilea etaj parțial la o înălțime maximă de 13,50 m.
  • construire locuințe colective cu spații comerciale la parter pe str. Basarabi 6A (cartier Alexandru cel Bun), beneficiar: Tică și Vasilica Bolat. Cele două persoane fizice au un PUZ aprobat în 2009. Terenul este în suprafață de numai 350 mp pe care vor amenaja un bloc cu parter și două etaje, indicatorii urbanistici fiind 48,57% (POT) și 1,46 (CUT). Înălțimea maximă a imobilului a fost stabilită la 9 metri.
  • construire locuință colectivă pe str. Butnari 21-23 (Baza 3), beneficiar: Maria COCIA. PUZ-ul aferent investiției a fost aprobat în CL în 2016. Beneficiarul are o suprafață de 841 mp pe care va amenaja un bloc cu demisol, parter și patru etaje, în total fiind vorba despre 24 de apartamente. PUZ-ul prevede 20 de locuri de parcare. Indicatori urbanistici: POT – 30%, CUT – 1,8 și o înălțime maximă de 16 metri.

*POT – procent maxim de ocupare a terenului, CUT – coeficient maxim de utilizare a terenului (raportul dintre suprafața construită și parcelă)

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Utile

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top