Connect with us

Blue Air a relansat cursa Iași – Londra (Heathrow). Noi destinații anunțate pentru anul viitor

Trafic

Blue Air a relansat cursa Iași – Londra (Heathrow). Noi destinații anunțate pentru anul viitor

Operatorul aerian Blue Air a relansat cursa Iași – Londra (Heathrow), cu două frecvențe săptămânale, în zilele de marți și sâmbătă. Compania mai are în prezent, de la Iași, doar cursa spre București, dar directorul comercial al operatorului a anunțat noi zboruri începând de anul viitor.

„Suntem încântați să lansăm primul serviciu ultra-low-cost direct de la Iași la Londra Heathrow, cel mai important aeroport din Marea Britanie și unul dintre cele mai bine conectate hub-uri din Europa și din lume și să oferim clienților noștri din Iași legături fiabile cu 14 destinații-cheie interne și internaționale. Blue Air își va continua expansiunea de pe Aeroportul Iași odată cu deschiderea unei bazei permanente în vara anului 2022, ceea ce va însemna opțiuni de călătorie mai bune, la prețuri accesibile pentru clienții noștri din Iași. Pentru anul viitor avem în plan operarea unor zboruri directe din Iași către destinații precum Barcelona, Roma, Paris – Charles de Gaulle”, a declarat Krassimir Tanev, directorul comercial al Blue Air.

Cursa spre Londra va decola la ora 18.25, iar zborul retur va ateriza la 01.30. Operatorul aerian spune că sunt deja disponibile bilete pentru achiziționare, iar acestea pornesc de un cost promoțional de circa 20 euro/segment, în condițiile în care toate rezervările includ opțiunea de schimbare gratuită a datelor de zbor.

„Fără îndoială, o astfel de conexiune va ajuta la dezvoltarea aeroportului nostru. În același timp, ne bucurăm că, odată cu începerea operării zborului Iași-Londra Heathrow, am reluat cu succes colaborarea cu Blue Air, care rămâne pentru noi un partener strategic. Suntem încrezători că acest parteneriat va crește în timp, prin aducerea la Iași a cât mai multe destinații”, a spus directorul Aeroportului ieșean, Vasile Stoicea.

Heathrow este unul dintre cele mai importante aeroporturi din lume, atât din punct de vedere al traficului de pasageri, cât și din punct de vedere al diversității conexiunilor aeriene. Astfel, pasagerii care aleg să călătorească de la Iași la Londra Heathrow au acum posibilități multiple de conexiune atât în Europa cât și intercontinentale.

„Ce se întâmplă astăzi e dovada că avem perspective reale de a transforma aeroportul în poarta de comunicare cu vestul țării și al Europei. Prin efortul coordonat al Aeroportului Iași, Consiliului Județean și celorlalte instituții vom sprijini dezvoltarea aeroportului pentru a reintroduce toate cursele externe de la Iași și a aduce altele noi, așa cum se întâmplă deja. Dinamism cultural, medical, turistic, social și, bineînțeles, economic – asta înseamnă dezvoltarea aeroportului”, a spus, la rândul lui, șeful Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.

Articole din categoria Trafic

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top