Connect with us

Investiții de 3 mil. lei în parcul industrial de lângă Antibiotice

Proiecte publice

Investiții de 3 mil. lei în parcul industrial de lângă Antibiotice

Consilierii locali din Miroslava au aprobat recent o hotărâre în plen pentru demararea unei investiții în Parcul Industrial II al comunei, cel care se află în zona de lângă Antibiotice, acolo unde nemții de la Mennekes au construit o fabrică destinată industriei automative.

Potrivit hotărârii CL Miroslava, investiția se ridică la 2,9 milioane lei, iar lucrările ar urma să se desfășoare doar pe o perioadă de 60 de zile. Printre lucrările care vor fi efectuate se numără înlocuirea transformatoarelor (de curent, de tensiune) și montarea de cabluri.

„Miroslava Industrial Parc a finalizat procedurile de selecție a rezidenților în parc, iar, începând cu anul 2020, au început să realizeze primele construcții de hale industriale. În context, este necesară alimentarea cu energie electrică a noilor consumatori din parcul industrial II pentru a îmbunătăți situația actuală a infrastructurii din zonă, în conformitate cu standardele în vigoare, și a sprijini activitățile economice și comerciale”, se arată în hotărârea CL Miroslava.

În ultima perioadă, Primăria Miroslava a lansat mai multe licitații care au ca obiect modernizarea infrastructurilor aferente parcurilor industriale, inclusiv cu realizarea de drumuri de incintă.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top