Connect with us

Jumbo deschide magazinul de la Iași: anunțul companiei

Local

Jumbo deschide magazinul de la Iași: anunțul companiei

Retailerul grec Jumbo va deschide primul magazin din Iași vineri, 20 octombrie, la un an de la începutul lucrărilor de reamenajare a halei de lângă Dedeman. Anterior, Jumbo a amânat de mai multe ori decizia de a deschide un magazin la Iași.

„Deschiderea unui nou magazin este mereu un moment special! Cu entuziasm și zâmbete largi, vineri, 20 octombrie, deschidem magazinul nostru din Iași!”, a anunțat compania pe pagina oficială de Facebook.

Procesul de autorizare s-a desfășurat în perioada ianuarie 2021 – septembrie 2022, iar demersurile le-a făcut omul de afaceri Bogdan Gheorghiu, cel care a și vândut hala către Jumbo, prin intermediul firmei Concept SRL.

Lucrările de amenajare a magazinului au fost făcute de o firmă de construcții a lui Gheorghiu (Onebuildpm SRL) în baza unui proiect realizat tot de o companie ieșeană (HStudio SRL). Autorizația emisă de Primărie este atât de construire, cât și de desființare: hala nu a fost afectată de demolări, ci doar cinci anexe (construcții de mici dimensiuni) care sunt în fața halei, spre zona Silk District.

În ultimii doi ani, la Iași au fost inițiate mai multe proiecte de retail, iar cel mai recent anunț de acest gen a vizat IKEA. Astfel, Kaufland va deschide un centru logistic la Miroslava și va construi încă două magazine, unul în CUG și altul în Galata. Tot în fază de pregătire este și parcul de retail pe care lanțul german vrea să-l construiască în apropiere de Carrefour Felicia, la fosta Moldomobila. De asemenea, o ofensivă la Iași, de mai mică amploare, a început-o și grupul Rewe, care deține rețeaua Penny: grupul are în prag de autorizare încă două magazine, unul în Dacia, și celălalt în Bucium.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

To Top