Connect with us

O singură ofertă a fost depusă la licitația pentru reabilitarea Palatului Administrativ

Local

O singură ofertă a fost depusă la licitația pentru reabilitarea Palatului Administrativ

Instituția Prefectului a primit o singură ofertă la licitația pentru reabilitarea Palatului Administrativ, în contextul în care contractul are o valoare estimată de 10 milioane euro, iar finanțarea este asigurată prin intermediul PNRR.

Conform informațiilor publicate în sistemul național de achiziții publice, oferta a fost depusă de către asocierea Katar Conneg – Stood Project, asociere din care mai fac parte Refconsteel, IMECO, Kone Ascensorul, Proconstruct și Frigo Star.

Anterior, Prefectura a mai organizat o licitație, dar la procedură nu s-au prezentat ofertanți. Contractul prevede atât proiectarea, cât și execuția lucrărilor. Pe perioada derulării proiectului, este posibil ca instituțiile care funcționează în cadrul Palatului Administrativ să fie relocate temporar: Prefectura, Consiliul Județean, Direcția de Statistică și Direcția de Cultură.

Clădirea a fost construită în anul 1971 și are un regim de înălțime cu demisol, parter și 2 etaje. „Construcția necesită intervenții urgente de renovare și eficientizare energetică pentru a se reduce costurile privind energia consumată și pentru a se evita degradarea în timp cauzată de acțiunea factorilor climatici externi, cât și procesul de îmbătrânire a materialelor, stare ce determină neajunsuri și dificultăți în desfășurarea tuturor activităților, în vederea asigurării la servicii publice de calitate pentru cetățeni”, se precizează în caietul de sarcini.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top