Connect with us

O singură ofertă a fost depusă la licitația pentru reabilitarea Palatului Administrativ

Local

O singură ofertă a fost depusă la licitația pentru reabilitarea Palatului Administrativ

Instituția Prefectului a primit o singură ofertă la licitația pentru reabilitarea Palatului Administrativ, în contextul în care contractul are o valoare estimată de 10 milioane euro, iar finanțarea este asigurată prin intermediul PNRR.

Conform informațiilor publicate în sistemul național de achiziții publice, oferta a fost depusă de către asocierea Katar Conneg – Stood Project, asociere din care mai fac parte Refconsteel, IMECO, Kone Ascensorul, Proconstruct și Frigo Star.

Anterior, Prefectura a mai organizat o licitație, dar la procedură nu s-au prezentat ofertanți. Contractul prevede atât proiectarea, cât și execuția lucrărilor. Pe perioada derulării proiectului, este posibil ca instituțiile care funcționează în cadrul Palatului Administrativ să fie relocate temporar: Prefectura, Consiliul Județean, Direcția de Statistică și Direcția de Cultură.

Clădirea a fost construită în anul 1971 și are un regim de înălțime cu demisol, parter și 2 etaje. „Construcția necesită intervenții urgente de renovare și eficientizare energetică pentru a se reduce costurile privind energia consumată și pentru a se evita degradarea în timp cauzată de acțiunea factorilor climatici externi, cât și procesul de îmbătrânire a materialelor, stare ce determină neajunsuri și dificultăți în desfășurarea tuturor activităților, în vederea asigurării la servicii publice de calitate pentru cetățeni”, se precizează în caietul de sarcini.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Local

To Top