Connect with us

Peste 20 de proiecte urbanistice vor fi dezbătute la PMI până la sfârșitul lunii [document]

locuințe - Dealul Zorilor

Investiții private

Peste 20 de proiecte urbanistice vor fi dezbătute la PMI până la sfârșitul lunii [document]

Primăria organizează, în perioada 13 – 27 aprilie, cel puțin 11 dezbateri publice cu privire la proiecte urbanistice propuse în special de către persoane particulare. Unele investiții, despre care ați putut citi pe APIX.ro, au o amploare majoră și vor schimba din temelii zonele unde sunt propuse.

Dezbaterile încep astăzi cu singurul proiectul, din 23, care vizează o inițiativă publică: o investiție estimată la 70 milioane euro pentru construirea unui centru de terapie cu protoni, în Sărărie, proiect al Institutului Regional de Oncologie.

Cele mai importante investiții care vor fi supuse dezbaterii vizează:

„La şedinţa publică sunt invitaţi să participe cei interesaţi – cetăţeni afectati, persoane fizice/organizaţii/asociaţii/initiatorii, respectiv proiectantii/arhitectii implicati. Documentatiile de urbanism (piesele scrise si piesele desenate), pot fi consultate on-line pe pagina oficiala de internet a Primariei Municipiului Iasi la rubrica Arhitectură și Urbanism – Dezvoltare Urbană – Informarea și Consultarea Publicului sau la sediul Primariei Municipiului Iasi, bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 11, corpul A, intrarea A, de luni pana vineri intre orele 13:00-15:00”, se arată în anunțurile Primăriei.

Lista integrală a celor 23 de planuri urbanistice care sunt supuse dezbaterii:

Alternativ, puteți descărca AICI documentul.

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top