Connect with us

Primăria Iași a lansat opt licitații pentru lucrări la școli: valoarea contractelor ajunge la circa 64 milioane de lei

reabilitare termica

Proiecte publice

Primăria Iași a lansat opt licitații pentru lucrări la școli: valoarea contractelor ajunge la circa 64 milioane de lei

Primăria Iași a scos la licitație lucrări în valoare de 63,9 milioane lei în cadrul a opt proceduri care vizează reabilitarea termică a mai multor unități de învățământ, fondurile fiind asigurate prin intermediul PNRR.

Anunțurile au fost publicate în sistemul național de achiziții publice (SEAP), iar lucrările presupun intervenții la școli din Păcurari, Bularga și Dacia. Companiile interesate pot depune oferte între 6 și 27 noiembrie, după caz.

Lista contractelor scoase la licitație de Primărie (accesând linkul în cazul fiecărei școli veți putea consulta anunțul din SEAP aferent procedurii):

Primăria Iași mai are în desfășurare o licitație importantă legată de sistemul de învățământ: reabilitarea Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu”. Procedura a fost lansată în martie 2023, dar încă nu are un câștigător definitiv.

În acest sens a fost o bâlbâială a instituției: în iulie a câștigat Iasicon, în august Grup Construcții Est. Iasicon a contestat și a avut câștig de cauză, iar Primăria trebuie să reevalueze ofertele (vezi evoluția licitației în SEAP). În acest caz, valoarea contractului se ridică la aproape 70 milioane lei, iar banii sunt asigurați prin intermediul unui program guvernamental.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

To Top