Connect with us

Protest pentru A8: Marș motorizat spre București

Un alt marș a avut loc anul trecut spre Tg Mureș

Mișcări civice

Protest pentru A8: Marș motorizat spre București

Asociațiile civice care militează pentru construirea autostrăzii Iași – Târgu Mureș vor organiza un nou protest. Grupul de inițiativă „Împreună pentru A8” a anunțat că, pe 19 mai, va avea loc un marș motorizat spre București. Deocamdată, circa 160 de persoane au declarat că vor participa sau că sunt interesate de eveniment.

„Scopul acestui marș este să obligăm factorii responsabili de dezvoltarea infrastructurii rutiere din România să-și asume măsuri concrete, transparente și reale pentru demararea lucrărilor de construire a autostrăzilor din Moldova, a autostrăzii A 8, Ungheni – Iași – Târgu Mureș precum și a autostrăzii A 7, Suceava – Bacău – București. Pot participa la marș posesori de motociclete, autoturisme, dube, camioane, TIR-uri, autobuze/autocare, microbuze etc.”, se arată pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Punctul de întâlnire va fi la intersceția drumurilor E 85 și E 581, în dreptul localității Tișița, la orele 12:00. Coloana de mașini își va continua marșul spre București, spre Guvern începând cu orele 13:00.

În trecut, grupurile civice au mai organizat un marș motorizat spre Târgu Mureș, manifestarea fiind puternic mediatizată inclusiv la nivel central.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Mișcări civice

To Top