Connect with us

SCHIȚĂ Unde va fi construit Parcul Industrial Pașcani: terenul are aproape 60 ha

Terenul este acum în extravilan, lângă Sodomeni

Proiecte publice

SCHIȚĂ Unde va fi construit Parcul Industrial Pașcani: terenul are aproape 60 ha

Consiliul Județean (CJ) va prelua de la Primăria Pașcani un teren de aproape 60 hectare cu scopul de a amenaja un nou parc industrial. Terenul se află în partea sud-vestică a teritoriului administrativ al Pașcaniului, fiind acum în extravilanul municipiului (suburbia Sodomeni).

Suprafața de 579.500 mp are deschidere spre drumul DJ 208L Pașcani – Brătești – Miroslovești, iar amplasamentul se află la limita administrativă dintre Pașcani și Stolniceni – Prăjescu, și în apropiere de cea cu Miroslovești.

Amplasamentul viitorului parc industrial

După preluarea terenului, care va fi decisă în ședința ordinară a CJ din 27 aprilie, administrația județeană va putea face demersurile pentru realizarea documentațiilor tehnice aferente investiției. De doi ani, CJ a inițiat un amplu program pentru realizarea de parcuri industriale, localitățile avute în vedere fiind Lețcani, Holboca, Răducăneni, Pașcani, Deleni, Podu Iloaiei și Dumești.

Cel mai avansat proiect este la Lețcani, unde lucrările sunt executate în prezent de constructorul Iasicon. Terenul este amplasat înainte de intrarea în Lețcani, dinspre Iași, și are deschidere la drumul european și la viitoarea autostradă.

Clădirea administrativă din parcul industrial Lețcani este în curs de finalizare. Parcul este amenajat pe un teren cu o suprafață de 18 hectare

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top