Connect with us

Societatea civilă ieșeană are secretar de stat la Min. Transporturilor

Mișcări civice

Societatea civilă ieșeană are secretar de stat la Min. Transporturilor

Unul dintre liderii Asociației „Moldova vrea autostradă” a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Este vorba despre Adrian Covăsnianu, care, în fost guvernare a o ocupat postul onorific de consilier personal al ministrului.

Rolul său în funcția onorifică a fost de a monitoriza evoluția proiectelor Autostrăzilor A8, A7, A13 și Varianta Ocolitoare Bârlad, în faza de proiectare, avizare și implementare. Pentru funcția de secretar de stat, Covăsnianu a fost susținut de USRPLUS, în condițiile în care ministrul Transporturilor (Cătălin Drulă) provine tot din societatea civilă și este fondator al Asociației Pro Infrastructură. Acum, Drulă este unul dintre liderii USRPLUS.

De asemenea, a participat la discuții operative și ședințe în cadrul CNAIR cu proiectanții de specialitate, autorități centrale și locale. A oferit astfel expertiza sa pentru a se găsi cele mai bune soluții în optimizarea etapelor de lucru.

„Este o funcție care mă onorează și mă responsabilizează în același timp. Voi promova proiectele de infrastructură rutieră și feroviară ale regiunii moldave în strânsă corelație cu politica europeană de transport și MasterPlanul General al Transporturilor”, a spus Adrian Covăsnianu, citat într-un comunicat USRPLUS.

Articole din categoria Mișcări civice

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top