Connect with us

„Surpriză”: Conest a câștigat contractul de lucrări pentru reabilitarea bd. Poitiers

bld poitiers iasi
Lucrările vor dura 15 luni, dar nu știe când vor începe

Proiecte publice

„Surpriză”: Conest a câștigat contractul de lucrări pentru reabilitarea bd. Poitiers

O asociere de firme condusă de Conest a câștigat contractul de lucrări pentru modernizarea bd. Poitiers. Conform unui comunicat al Primăriei, valoarea lucrărilor se ridică la 37,3 milioane lei, fără TVA. Termenul de execuție este de 15 luni, dar nu a fost încă anunțată data de începere a lucrărilor.

În context, amintim că aceeași firmă are semnat contractul pentru modernizarea șos. Bucium încă din luna august 2022 – dar, în afară de unele lucrări la podul peste Vămășoaia, pași pentru reabilitarea șoselei nu au fost făcuți, cu toate că primarul Mihai Chirica a anunțat de câteva ori începerea lucrărilor. La fel, în cazul pasajului Socola: contractul de lucrări a fost semnat în august 2023, dar nu a început încă execuția.

„Lucrările vor fi executate pe toată lungimea bulevardului Poitiers, de 2.610 metri, cu patru benzi de 3,5 metri, încadrat de spațiu verde și trotuare, cât și pe pasajul Cetățuia – CUG, în lungime de 280 de metri”, se precizează în comunicatul Primăriei.

Conest a câștigat licitația din poziția de unic ofertant. Constructorul ieșean care, în ultimii aproape 15 ani, a devenit firma „de casă” a municipalității (dovadă în acest sens stau numeroasele contracte semnate cu Primăria), este asociat cu societățile Luconsa BM și Symmetrica.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top