Connect with us

Ce profit a generat cel mai nou ansamblu de blocuri al Conest

conest evolution

Constructori

Ce profit a generat cel mai nou ansamblu de blocuri al Conest

Conest Dacia Residence a înregistrat venituri de aproape 70 milioane lei în anul 2023 – primul an în care firma a avut o cifră de afaceri mai mare decât zero, în condițiile în care a fost înființată în anul 2018.

Societatea aparține constructorului Conest și, cel mai probabil, cu această firmă au fost semnate contractele pentru apartamentele din complexul de blocuri construit și finalizat anul trecut în zona Dacia, pe str. Rampei.

Indicatorii financiari arată un profit de 8,2 milioane lei. Conest Dacia Residence are și datorii pe măsura veniturilor: aproape 50 milioane lei – în 2022 depășeau 100 milioane lei. În același timp, are de recuperat de creanțe de 6,1 milioane lei. În ceea ce privește cifra de afaceri, aceasta a fost de 64,5 milioane lei.

Indicatorii financiari ai societății, conform listafirme.ro (click pe imagine pentru a o mări)

Întâmplător sau nu, Conest a beneficiat de un context favorabil: în ultimii ani, Primăria Iași nu a dat undă verde altor proiecte imobiliare din imediata vecinătate, cu toate că sunt planuri urbanistice zonale aprobate în Consiliul Local. Mai mulți investitori din zonă așteaptă emiterea de autorizații, firmele cu cele mai mari afaceri în zonă fiind MCM Construct și Comat.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Constructori

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top