Connect with us

Un constructor ieșean și-a triplat cifra de afaceri într-un an: contracte cu statul pe bandă rulantă

Constructori

Un constructor ieșean și-a triplat cifra de afaceri într-un an: contracte cu statul pe bandă rulantă

Firma Teoval&Co SRL și-a triplat cifra de afaceri în anul 2023 față de anul precedent: conform datelor Ministerului de Finanțe, societatea, cu sediul social la Târgu Frumos, a avut venituri de aproape 200 milioane lei și o cifră de afaceri de circa 165 milioane lei (53 mil. în 2022).

La indicatorii financiari ai firmei au contribuit din plin afacerile cu statul. În perioada martie 2020 – martie 2024, societatea a fost implicată (ca ofertant unic sau parte dintr-o asociere) în adjudecarea mai multor contracte pentru lucrări publice cu o valoare de ordinul sutelor de milioane lei , iar peste jumătate dintre acestea (după valoare) au fost semnate în anul 2023.

Pe lista autorităților care au încheiat contracte cu Teoval se numără ApaVital, Aquatim Timișoara, Compania de Apă Oltenia, Compania de Apă Someș și diverse comune (Țuțora, Studina, Victoria etc.). În general, Teoval efectuează lucrări pentru extinderea sistemelor de alimentare cu apă. Unele contracte vizează și înființarea de sisteme de alimentare cu gaze naturale.

Profitul net al firmei în anul 2023 a fost de peste 5 milioane lei, în scădere ușoară față de 2022. Anul trecut a fost pentru Teoval cel mai bun din istoria societății: venituri de 183 mil. lei și o cifră de afaceri de 164,3 mil. lei, la un număr de peste 170 de angajați.

  Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

  Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

  Articole din categoria Constructori

  Hover Image with Link

  Trafic

  Tu știi în ce cartier stai?

  Facebook

  Cele mai citite articole din ultima lună:

  To Top