Connect with us

Ce profit a avut Conest anul trecut în urma afacerilor imobiliare

Constructori

Ce profit a avut Conest anul trecut în urma afacerilor imobiliare

Una dintre firmele grupului Conest, prin intermediul căreia sunt dezvoltate proiecte imobiliare, a avut anul trecut un profit de 6,2 milioane lei, conform datelor de pe site-ul Ministerului de Finanțe.

Conest Parc Residence SRL a fost înființată în anul 2018 și, până anul trecut, cifra de afaceri și profit au fost zero, iar în 2020 datoriile se cifrau la aproape 40 milioane lei. În 2021, cifra de afaceri a ajuns la 42,6 milioane lei, profitul a fost de 6,2 milioane lei, iar datoriile au scăzut la aproape 6 milioane lei. În același timp, dintre cei 8 angajați cât număra firma în 2020, în 2021 figura un singur angajat în declarațiile firmei.

Asociatul principal al firmei este Conest SA (50%), iar restul părților sociale sunt controlate de familia Cozma (care deține și „firma-mamă”) și apropiați ai acesteia. Conest a depus bilanțul contabil și în cazul altei firme de dezvoltare imobiliară: Conest Rezidențial SRL.

În ceea ce privește această firmă, profitul în anul 2021 a fost de aproape un milion de lei, la o cifră de afaceri de 4,2 milioane lei. În schimb, veniturile substanțiale pentru această au fost în perioada 2018 – 2020, respectiv un profit de circa 25 milioane lei la o cifră de afaceri de aproape 140 milioane lei. Din informațiile APIX.ro, prin intermediul acestei firme au fost vândute în special apartamentele din cadrul complexului „Conest Grand Residence”, din zona Tudor Vladimirescu. „Firma-mamă” Conest încă nu figurează la Ministerul de Finanțe cu bilanțul anual depus.

În prezent, Conest are în construcție un ansamblu de blocuri în Dacia, zona Rampei, iar cel mai recent proiect finalizat este pe str. Pantelimon Halipa, în vecinătatea Spitalului de Recuperare.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Constructori

To Top