Connect with us

Cele mai noi proiecte imobiliare aprobate de Primărie: cel puțin 10 blocuri

Noile blocuri vor fi în Păcurari, Tudor, Zona Industrială, Galata și Manta Roșie

Utile

Cele mai noi proiecte imobiliare aprobate de Primărie: cel puțin 10 blocuri

Consiliul Local (CL) a dat undă verde, la sfârșitul săptămânii trecute, la mai multe proiecte imobiliare în diverse zone ale orașului. Apix.ro vă prezintă lista integrală a proiectelor, în cazul multor dintre acestea fluxul nostru publicând anterior detalii. Noile blocuri vor fi în zone precum Păcurari, Tudor, Zona Industrială, Galata și Manta Roșie.

Lista proiectelor de hotărâre privind aprobarea de planuri urbanistice zonale în ședința Consiliului Local de la sfârșitul lunii martie 2018:

  • patru blocuri în Manta Roșie, cu patru sau șase etaje. Beneficiar: Construcții Hidrotehnice SA (citește detalii despre proiect)
  • șapte tronsoane de bloc în bd. Chimiei, în apropiere de zona Grădinari. Beneficiari: trei persoane fizice (citește detalii despre proiect)
  • bloc cu 11 etaje în bd. Chimiei, în spatele Hotelului Zimbru. Beneficiar: Logistic Development SRL (citește detalii despre proiect)
  • bloc cu 8 etaje pe str. Melodiei, în spatele facultăților TUIAȘI. Beneficiar: Complex Hotelier Unirea (citește detalii despre proiect)
  • două blocuri, cu câte două etaje, în zona platoului Colina Însorită – Păcurari, în fața cartierului de vile „Amfiteatru”. Beneficiari: o persoană fizică și Cristal Klipp SRL
  • bloc cu două etaje pe șos. Tudor Neculai, în apropiere de Mănăstirea Galata. Beneficiar: persoane fizice (citește detalii despre proiect)
  • modificarea regimului de înălțime (un plus de două etaje) în cazul unui proiect al Auto Trans Com SRL din șos. Nicolina 146
  • clădire de birouri și spații de producție și depozitare în Bucium. Beneficiar: According Group SRL (citește detalii despre proiect)
  • două locuințe individuale în Păcurari și două cămine studențești (unul în Tudor și celălalt în Copou)

Pe ordinea de zi a plenului CL s-a aflat și schimbul de terenuri între omul de afaceri Cristin Zămosteanu și Primăria Iași (citește detalii despre cele 10 terenuri pe care dezvoltatorul le vrea de la municipalitate), dar proiectul a fost amânat la solicitarea consilierilor PNL care au cerut mai mult timp pentru studierea documentațiilor.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Utile

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top