Connect with us

Centrul de inginerie Veoneer din ansamblul Palas a crescut de șase ori în doi ani

Advertorial

Centrul de inginerie Veoneer din ansamblul Palas a crescut de șase ori în doi ani

Una dintre companiile cu o creștere semnificativă a activității în componenta office a ansamblului mixt Palas Iași este Veoneer, producătorul suedez din industria automotive. În doi ani, de când este prezentă în Iași, Veoneer și-a extins de șase ori centrul de inginerie din clădirile de birouri United Business Center, iar echipa a crescut de la 15 până la 160 de angajați.

Veoneer, compania din domeniul safety electronics desprinsă din Autoliv în 2018, a închiriat recent o suprafață suplimentară în ansamblul mixt Palas Iași, ajungând, astfel, la 1.800 mp. Centrul de inginerie Veoneer din Iași a fost deschis în iunie 2017, cu o suprafață de 330 mp, în clădirea United Business Center 6. Activitatea acestuia s-a dezvoltat constant, iar în prezent ocupă o suprafață de șase ori mai mare. „Suntem specializați în proiectarea și crearea de hardware, software pentru Active Safety, ADAS, condus autonom, controlul sistemelor de airbag și sisteme de frânare. Cu o experiență de peste 60 de ani în domeniul siguranței auto, suntem în permanență focusați pe inovație, pentru a deveni compania producătoare de tehnologii de ultimă generație cu cea mai puternică creștere. Am ales să ne dezvoltăm în ansamblul Palas pentru că răspunde preocupării noastre de a le oferi angajaților mediul de lucru modern, de care au nevoie pentru a se simți motivați și inspirați, dar, mai ales, confortabil. Considerăm că la acest deziderat contribuie accesul imediat la toate serviciile, magazinele, facilitățile, zonele de food și beneficiile pe care un astfel de proiect le oferă”, a declarat Cătălin Tanasa, Directorul Veoneer România.

Și în ceea ce privește echipa de ingineri creșterea este majoră. În 2017, atunci când a fost deschis centrul local, o echipă din Timișoara, unde compania este prezentă de peste 12 ani, a pus bazele Veoneer în Iași. În prezent, peste 160 de specialiști dezvoltă software de ultimă generație, atât pentru produse Active Safety, cât și pentru sisteme Passive Safety.

Planurile Veoneer de consolidare a activității centrului din Iași implică dezvoltarea echipei. Astfel, procesul de recrutare continuă, orientându-se, cu predilecție, spre ingineri specializaţi în dezvoltarea și testarea sistemelor de siguranță auto. „Suntem deschiși să integrăm în echipa noastră ingineri care își doresc să se aventureze în proiecte ce reunesc științele fizice cu inteligența artificială și învățarea automatizată. Astfel, îi invităm să ni se alăture pe toți cei care vor să contribuie la dezvoltarea sistemelor de siguranță auto, pentru a crește încrederea în mobilitate și pentru a crea o atitudine complet nouă față de transport”, a adăugat Cătălin Tanasa, Directorul Veoneer Romania.

Fondată în 2018, Veoneer este o companie construită pe o experiență de mai bine de 60 de ani în industria automotive, ca parte a Autoliv. Veoneer înseamnă peste 9.200 de oameni în 13 țări din întreaga lume, care proiectează, asamblează și furnizează software, hardware și sisteme pentru active safety, condus autonom și control în frânare.

Ansamblul mixt Palas Iaşi este principalul centru de business al regiunii. În cele șase clădiri office  clasa A United Business Center, cu o suprafață totală închiriabilă de 70.000 mp, își desfășoară activitatea peste 50 de companii multinaționale, cu mai mult de 8.000 de angajați, majoritatea din industria IT & Outsourcing. Proiectate în conformitate cu normele LEED, clădirile UBC dispun de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienţa costurilor la utilităţi şi confortul chiriaşilor. Pe lângă spațiile ultramoderne de lucru, angajații din ansamblul Palas se bucură de numeroase facilități: food court, restaurante și cafenele, parcare subterană, spaţii de recreere, parc și discounturi permanente la cumpărături, în baza Cardului Partener, un program special creat pentru ei.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Advertorial

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top