Connect with us

Cum este să lucrezi în clădirile de birouri din ansamblul Palas? Toate serviciile de care ai nevoie și oportunități variate de petrecere a timpului liber, într-un singur loc

Advertorial

Cum este să lucrezi în clădirile de birouri din ansamblul Palas? Toate serviciile de care ai nevoie și oportunități variate de petrecere a timpului liber, într-un singur loc

În ultimii ani, Iașul a atras numeroase companii multinaționale, mai ales din domeniul IT, care a înregistrat o creștere considerabilă, odată cu dezvoltarea ansamblului Palas. Peste 50 de corporații au sediile, în prezent, în cele șase clădiri de birouri din centrul orașului, care și-au consolidat prezența în Iași, generând locuri de muncă și aducându-și aportul la menținerea talentelor și atractivitatea orașului pentru investitori.

În prezent, în componenta office de la Palas lucrează peste 8.000 de persoane, aproape de nouă ori mai mult decât în 2012, cât a fost inaugurat singurul proiect mixt din regiune. Care sunt avantajele unui astfel de ansamblu pentru angajați? În primul rând, îmbină spaţiile moderne de birouri clasa A cu funcțiuni de retail, parc și entertainment, care le permit accesul facil, într-un singur loc și în imediata proximitate, la numeroase facilități și beneficii, permiţând, astfel, o eficientizare a timpului.

Companiile sunt tot mai preocupate să găsească cei mai buni angajaţi şi să-i fidelizeze pe cei pe care îi au, astfel că sunt foarte atente la ce oferă locația sediului lor. Acesta este unul dintre motivele pentru care majoritatea multinaționalelor prezente în Iași s-a concentrat în Palas, cea mai dinamică destinație de business din regiune, fiind primul și singurul proiect mixt din nord-estul țării. O investiție de peste 265 milioane de euro, cea mai mare realizată în domeniul real estate din regiune, ansamblul din centrul orașului a implementat cu succes conceptul de „lifestyle center” – un loc unde oamenii lucrează, își fac cumpărăturile și își petrec timpul liber.

Localizarea sa centrală și conexiunea către toate cartierele prin mijloace de transport în comun sunt, în sine, beneficii care contează considerabil în procesul de recrutare. De asemenea, este uşor accesibil pietonal sau cu mijloacele alternative de transport. În acest sens, la Palas sunt amenajate peste 370 de locuri pentru parcarea bicicletelor, inclusiv zone securizate, cu sistem de control acces.

Pe lângă dotările moderne oferite de clădirile de birouri clasa A United Business Center, un reper pentru piața office la nivel regional și chiar național, ansamblul Palas oferă acces la numeroase facilități în proximitatea locului de muncă. Angajații au la dispoziție, la un pas distanță, o gamă variată de servicii utile atât în timpul programului la birou, cât şi după, cum sunt: zona de food court, cea mai mare din regiune, restaurantele şi cafenelele pentru pauzele de masă sau întâlniri de business, sute de magazine, clinici medicale, reprezentanţe bancare, agenţii de turism, saloane de înfrumusețare, locuri de relaxare şi socializare etc. În plus, aceştia pot rezolva în timp scurt chestiuni administrative, la instituţiile publice care se află în vecinătate.

Pe lângă economia de timp, beneficiile sunt și de ordin financiar. Angajații sunt incluşi într-un program de fidelizare dedicat lor, care le oferă, în orice zi sau perioadă a anului, discount-uri la operatorii de servicii, restaurante, cafenele și magazine din Palas.

De asemenea, în proiectul mixt funcționează un centru de evenimente cu cinci săli premium, o facilitate pentru segmentul business, care permite organizarea de seminarii, conferinţe, traininguri și chiar petreceri corporate. Tot aici au la dispoziție parcul Palas, un loc unde se pot relaxa în pauza de muncă sau după program, alături de prieteni ori familie.

În ansamblul Palas s-a format o adevărată comunitate de business, pentru care sunt organizate, periodic, evenimente tematice, campanii umanitare sau de responsabilitate socială, acțiuni de împădurire, competiții sportive și multe altele. Acestora li se adaugă numeroasele evenimente culturale, sportive sau distractive, pe care Palas le găzduiește pentru publicul larg: târguri variate, precum cele de carte sau cariere, festivaluri de tip street food, video mapping și nu numai, concursuri sportive, concerte, teatru, stand-up comedy și proiecții cinematografice în aer liber, expoziții de inventică și multe altele.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Advertorial

To Top