Connect with us

Iulius View: Veoneer, un sediu cu o puternică amprentă multiculturală, în ansamblul Palas

Advertorial

Iulius View: Veoneer, un sediu cu o puternică amprentă multiculturală, în ansamblul Palas

Compania IULIUS prezintă, prin intermediul platformei sale online www.iuliusincomunitate.ro, sediile și activitatea companiilor prezente în componenta office a singurului proiect mixt din regiune, Palas Iași. Odată cu dezvoltarea polului regional de business din ansamblul din centrul orașului, numeroase multinaționale din IT, Outsourcing sau Automotive și-au deschis sedii în Iași, iar pentru că au găsit infrastructura necesară, continuă să se dezvolte.

În cele șase clădiri de birouri clasa A sunt prezente peste 50 de corporații, iar numărul angajaților a depășit 8.000. Rubrica „Iulius View” de pe platforma online arată cum este să lucrezi în aceste companii, în care se dezvoltă tehnologiile viitorului, și cât de interesantă este munca celor care realizeză programe și aplicații care pun lumea în mișcare.

Spre exemplu, o vizită în sediul Veoneer, situat în componenta office a ansamblului Palas Iași, îți dezvăluie spații generoase, care te transpun în diferite zone ale țării, multă implicare, dar și relaxare.

Veoneer dezvoltă sisteme de siguranţă auto, pentru a creşte încrederea în mobilitate. Pentru a deveni compania producătoare de tehnologii de ultimă generaţie cu cea mai puternică creştere, combină cei peste 60 de ani de experienţă în domeniu cu spiritul de pionierat şi multă curiozitate. În sediile din Timişoara şi Iaşi sunt proiectate şi construite sisteme hardware și software pentru Active Safety, ADAS, condus autonom, controlul sistemelor de fixare şi sisteme de frânare.

Compania a pornit la Iaşi cu o suprafaţă de 330 mp, într-un sediu inaugurat în 2017, iar în prezent ocupă 1.800 mp în birourile din ansamblul Palas, unde își desfășoară activitatea 160 de ingineri cu experiență. Însă, Veoneer țintește dezvoltarea, astfel că sunt în continuare recrutați ingineri talentați, care să-și dorească să creeze conceptul „Trust in mobility”.

„Am ales locația dorind să le oferim colegilor acces facil la cât mai multe servicii. United Business Center Iași este parte a ansamblului Palas, care oferă posibilitatea de a avea, la câțiva pași distanță, tot ce este necesar din punctul de vedere al serviciilor și magazinelor: farmacii, cafenele, hypermarket și multe altele”, a declarat Cătălin Tănasa, Directorul Veoneer România.

Amenajarea spațiilor Veoneer este orientată către angajați și chiar gândită de aceștia, oferind toate facilitățile și beneficiile menite să creeze mediul de lucru ideal. Pentru ca birourile să satisfacă întocmai dorințele lor, a fost format un grup de inițiativă intern, iar după dezbateri și consultări, acesta a propus o amprentă multiculturală pentru spațiu, astfel încât să fie reflectate aspectele reprezentative pentru cultura din lumea Veoneer.

Astfel, fiecare etaj are elemente specifice ale diferitelor puncte turistice din România, printre care amintim de Făgăraș, Rodnei sau Ceahlău etc. Elemente se regăsesc în sălile de ședințe, în spațiile colaborative, dar și în bucătării. „Pentru noi este foarte important ca angajaţii să se simtă confortabil şi să poată lucra eficient în birouri grozave. Spaţiul de lucru trebuie să fie întotdeauna o sursă de inspiraţie şi motivaţie”, a adăugat Cătălin Tănasa, Directorul  Veoneer România.

Sediul Veoneer include spații de lucru orientate către confortul angajaților, dar, mai ales, conturează preferințele acestora în materie de amenajare a locului în care își desfășoară activitatea. Fiecare etaj, sală sau colț de birou te va transpune într-un alt loc al României. Așadar, angajații pot călători, zilnic, într-o destinație turistică, chiar de la job. „În Veoneer promovăm o cultură organizațională bazată pe comunicare deschisă, atitudine proactivă și dezvoltare continuă, atât profesională, cât și personală”, a spus Directorul  Veoneer România.

Dotările de ultimă oră sunt și ele nelipsite. Cele șapte săli de ședință dispun fiecare de smart TV-uri, videoproiectoare, whiteboards, dar și multe altele. Astfel, tehnologia și creativitatea se îmbină perfect în spațiile Veoneer, unde inginerii meșteresc cu pasiune la noutăți pentru siguranța auto.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Advertorial

To Top